Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel és hogy szőrtelenítsek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel és hogy szőrtelenítsek nemi helyen?

Figyelt kérdés
még csak a borotvát használtam,de nemigazán jó,kipattog tőle a bőröm.meg elég sűrűn kell használni.ti mit javasolnátok?
2011. jún. 15. 15:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
csipesz:)
2011. jún. 15. 15:52
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
epiláld
2011. jún. 15. 15:54
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
krém. az eilátor nagyon fáj a borotvát meg én sem bírom.
2011. jún. 15. 15:56
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
csaj vagy fiú esetén? én 17/F vagyok, már elég régóta borotválom. Mást még nem is használtam, de semmi bajom a borotvával. Csaj ritkán pattog ki. Próbáld meg a szőr növekedésével megegyező irányba borotválni és ne felfele, akkor talán nem lesz olyan, de talán nem is lesz olyan sima! Borotválkozás után pedig semmilyen szeszt ne tegyél rá, mert attól is kipattogzhat, inkább hintőporozd be egy picit! ;)
2011. jún. 15. 15:57
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
minél gyakrabban epilálsz,annál kevésbé fáj,sőt minél rövidebb szőrt epilálsz,annál kevésbé fáj.én ezt ajánlom.egy idő után jól beritkul és elég hetente megcsinálni:)puhább tőle mint bármi mástól.
2011. jún. 15. 16:35
 6/17 napietus ***** válasza:
100%
nekem a gyanta vált be, az epilátort nem bírom. krém is jó, de arra nagyon figyelj oda, nehog belülre kerüljön, meg annak a hatása nem is tart tovább, mint a borotválásé.
2011. jún. 15. 16:53
 7/17 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a tanácsokat.

ám lány vagyok,16 éves.

2011. jún. 15. 20:16
 8/17 Furjadék* ***** válasza:
39%
Leharapdálom, ha kell:D
2011. jún. 19. 15:41
 9/17 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon jó a gyanta, intim kozmetikában nagyon jól megcsinálják, aminek a hatása 2-3 hónapig is kitart.

Nem kell félni az intim kozmetikustól, énis előszőr csak a barátnőm unszolására mentem el , de bevált.

2011. jún. 19. 16:19
 10/17 anonim ***** válasza:
én epilátort használok, annyira nem fáj, csak első pár alkalommal (annyira a gyantázás is fáj, sőt!), és másfél-2 hétig nincs vele gondom. egyébként ha borotválás után babapudert használsz nem szabadna kipattognod, nekem az bevált.
2011. jún. 19. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!