Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kicsit ribancnak érzem magam....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit ribancnak érzem magam. Jogosan?

Figyelt kérdés
Tegnap orálisan elégítettem ki a barátom,és szó szerint belelőtt a torkomba.Választhattam,vagy kifutok,és kiköpöm vagy lenyelem.Hát...nem akartam elrontani a hangulatot(végülis utána sikerült:S),és lenyeltem.Magamon is meglepődtem.Utána nem is tudtuk folytatni,mert behisztiztem.Tudom,hogy p*csa vagyok,de...:S
2011. jún. 15. 14:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. jún. 15. 16:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Ugyan már mindenki elmondta, de én is szeretném megerősíteni a többiek véleményét, ettől egyáltalán nem vagy ribanc. A ribanc az, aki arra vágyik, hogy minél több pasit leszophasson. Amíg a barátoddal vagy kettesben, úgy csináljátok, ahogy nektek jólesik. :)

Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy ezt a tegnapi esetet viszont érdemes lenne kicsit megbeszélnetek. Biztos ő is megszeppent a reakciódtól, úgyhogy jó lenne, ha elmagyaráznád neki, hogy csak azért volt, mert váratlanul ért a dolog, és meglepődtél, nem gondoltad azt a kirohanást komolyan. ;)

2011. jún. 15. 17:31
 13/13 ekeke ***** válasza:

Ami kettotok kozott zajlik, AKARMI az, es elvezetes, azt kell csinalni!!!

Amugy meg... ha nem akarnad nyelni, csurgasd ki oldalt lassan... az is hatasos:)

2011. júl. 3. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!