Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kicsit ribancnak érzem magam....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit ribancnak érzem magam. Jogosan?

Figyelt kérdés
Tegnap orálisan elégítettem ki a barátom,és szó szerint belelőtt a torkomba.Választhattam,vagy kifutok,és kiköpöm vagy lenyelem.Hát...nem akartam elrontani a hangulatot(végülis utána sikerült:S),és lenyeltem.Magamon is meglepődtem.Utána nem is tudtuk folytatni,mert behisztiztem.Tudom,hogy p*csa vagyok,de...:S
2011. jún. 15. 14:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Ha a barátod, és szereted, akkor miért lennél ribanc ? Ez természetes. Először csináltatok olyat ? Az is természetes hogy félsz a dologtól. Majd megszokod.
2011. jún. 15. 14:52
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Ha a barátod, mint pasid, párod, szerelmed stb.. :D akkor nem vagy ribanc.
2011. jún. 15. 14:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak behisztizni nem kellett volna.

A sz.pástól és a lenyeléstől, vagy a hisztitől tartod magad "kicsit ribancnak"? Mert igazából egyiktől sem, ha lenyeled az kifejezetten tetszik a fiúknak, és ha szeretitek egymást, akkor ez egy teljesen elfogadott dolog. De az utána hiszti csak elrontja az egészet. Akkor inkább ne nyeld le, vagy valahogy oldd mg, hogy ne a szádba menjen a cucc.

A hisztivel csak azt érzékelteted, hogy te nem élvezted, ami a fiúnak is elveszi a kedvét az egésztől.

2011. jún. 15. 14:56
 4/13 A kérdező kommentje:
Csak azért,mert például itt is akárhányszor ilyen téma van,olyanokat írnak,hogy aki lenyeli az ordas ribi,stbstbstb.Barátnőimet is kérdeztem,hogy mi a véleményük az ilyen dolgokról,és szerintük is fujj...Hát nem tudom.Nem olyan szörnyű szerintem .
2011. jún. 15. 14:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig lenyelem a barátom spermáját, miután orálisan kiegészítem. Szerintem nem ettől lesz valaki ribanc.

Ha mindenkiét lenyeli, na akkor lesz ribanc!

2011. jún. 15. 15:02
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Azok az álszent k.rvák, akik azt gondolják, h spermát nyelni csak a ribancok szoktak! Ne is törődj velük! 25/L
2011. jún. 15. 15:05
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Megbeszéltétek ezt a barátoddal, hogy a szádban megy el? Ha igen, akkor ne érezd kellemetlenül miatta magad. Te így döntöttél, hogy más mit szeret is mit nem, illetve te mit szeretsz és mit nem, ahhoz senkinek semmi köze. Nem hinném, hogy ilyen dolgokat akár a barátnőkkel is meg kellene beszélni, ez csak két emberre tartozik.
2011. jún. 15. 15:25
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Most nem azért, de itt olyanokat olvasni, hogy az is ribanc, aki egyáltalán leszopja mondjuk a férjét, meg, hogy aki nem egyetlen partnerrel szexelt, az használt áru... Komolyan erre adsz? Nem véletlen nem szabadna 18 év alatt ezt olvasgatni!
2011. jún. 15. 15:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Sokkal rosszabbra számítottam!!!

Ha nem csak a pasidét nyeldesed, akkor vagy rib@nc, így NEM!

2011. jún. 15. 16:08
 10/13 anonim ***** válasza:

nincs ezzel semmi baj

gondolom nem volt tervben, csak amikor az izgalom a tetőfokára hág megtörténnek dolgok, de ő a barátod nincs mit szégyellni és most már tudod, hogy rossz e neked vagy sem ha nem volt jó akkor beszéld meg vele és legközelebb figyeljetek

2011. jún. 15. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!