Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit ribancnak érzem magam. Jogosan?
Csak behisztizni nem kellett volna.
A sz.pástól és a lenyeléstől, vagy a hisztitől tartod magad "kicsit ribancnak"? Mert igazából egyiktől sem, ha lenyeled az kifejezetten tetszik a fiúknak, és ha szeretitek egymást, akkor ez egy teljesen elfogadott dolog. De az utána hiszti csak elrontja az egészet. Akkor inkább ne nyeld le, vagy valahogy oldd mg, hogy ne a szádba menjen a cucc.
A hisztivel csak azt érzékelteted, hogy te nem élvezted, ami a fiúnak is elveszi a kedvét az egésztől.
Én mindig lenyelem a barátom spermáját, miután orálisan kiegészítem. Szerintem nem ettől lesz valaki ribanc.
Ha mindenkiét lenyeli, na akkor lesz ribanc!
Sokkal rosszabbra számítottam!!!
Ha nem csak a pasidét nyeldesed, akkor vagy rib@nc, így NEM!
nincs ezzel semmi baj
gondolom nem volt tervben, csak amikor az izgalom a tetőfokára hág megtörténnek dolgok, de ő a barátod nincs mit szégyellni és most már tudod, hogy rossz e neked vagy sem ha nem volt jó akkor beszéld meg vele és legközelebb figyeljetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!