Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexre kellenék neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel megismerkedtem egy buliban, csak az a gond, hogy a pasi portugál, így csak 2szer találkoztunk...mostmár otthon van, de facebookon beszélgetünk , és mondta, h szeretné ha nyáron kimennék hozzá, mert hogy egyedül lakik és nekem is milyen jo lenne,nyaralhatnék és még nem iskéne sokat költenem.... mikor ittvolt, akkor voltak dolgok...de nem szexeltünk, csak...és azt mondta, h nagyon kíván és mindig azzal jön, h milyen jól ellenénk 1-2hétig , mármint, h milyen jókat szexelnénk...de közben azt is mondja, h szép vagyok és hogy aranyos is meg , hogy humoros meg minden...szerintetek? meglehet benne bízni? ti megbíznátok?
De tényleg, ha ilyen jó pasi lenne portugáliában ragadnának rá a csajok, tuti, h CSAK szexet akar, mégha ezt mondja, h elvesz feleségül, akkor is! MÁr ez a buliban megismertem egy srácot kezdetű dolgoktól is frászt kapok, nem hogy attól, hogy ki kellene menni meg ilyenek pfff nagyon zavaros egy sztori!!
2011. jún. 15. 14:19
12/18 anonim válasza:
Na de nézzük onnan, hogy mondjuk nem akar krvának állítani!
Akkor is, mit várnál? Ilyen nagy távolságból nem lehet párkapcsolatot építeni... fenntartani is nehéz (szerintem:) ) Valószínűleg tényleg csak szexet akar. Ha ismernéd rendesen, azt mondanám menjél, érezd jól magad, nyaralj. De hát 2-szer találkoztatok, ez így nagyon rizikós...
2011. jún. 15. 14:21
13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az eddigi válaszokat...:)
Ezzel én is egyetértek amúgy, hogy a külföldi pasikra buknak a lányok, viszont nem egy rossz pasi...szóval nekem bejön külsőre ,persze Magyarországon is lehet találni hasonló pasit, úgy gondolom, hogy a magyar pasik nagyon jól néznek ki, viszont valamiért tök izgis lenne, és ezért gondolkodtam el ezen a dolog...
Ja amúgy nem írtam , hogy rendőr :DD egy rendőr csak nem akarna már eladni k.rvának, nem?:DD
2011. jún. 15. 14:24
14/18 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, nekem is az a tapasztalatom,h nagyon tapadnak a külfödiekre, egy is olyan dolog, amit egy mai haladó szellemű tipikus ostobaqrvának meg kell tennie, mert, ez is pontosan illeszkedik "az életben mindent ki kell próbálni" filozófiai koncepcióba. Az ilyenek 13 éves korukban kipróbálják a szexet, 16-tól már análoznak, egyre többet járkálnak totál igénytelen szórakozóhelyekre, összejönnek bunkókkal, utána jönnek az egzotikumok(arabok, négerek..stb.) egyéjszakás kalandok tömkelege. Aztán eljön az idő, amikor megöregednek és ott állnak kiégetten, vagy van egy-két zabigyerek vagy nincs, de mindenesetre ennyi volt az életük. :(
2011. jún. 15. 14:29
15/18 anonim válasza:
Ha aztmondta hogy rendőr,még gyanúsabb...
Messziről jött ember azt mond,amit akar.
2011. jún. 15. 16:18
16/18 anonim válasza:
Jó, hát szerintem teljesen mindegy mit dolgozik:))) Akivel kétszer találkoztál... És ráadásul Portugáliába menni hozzá... Mert ha még Pestről Vácra, akkor hagyján!:) Én veszélyes húzásnak tartom... Inkább csoportosan menj valakikkel, ha már menni akarsz. Bár szerintem te már eldöntötted, hogy mész:) Azért óvatos legyél:)
2011. jún. 15. 18:15
17/18 A kérdező kommentje:
Nem döntöttem még el :)) de köszönöm tényleg :D óvatos leszek... de még nem is biztos, hogy megyek, picit félek...
2011. jún. 15. 18:57
18/18 anonim válasza:
El ne menj nem is ismered igazán lehet soha nem jönnél vissza, vagy csak megfektetne utána meg szarna a fejedre már bocs a durva kifejezésért bár ez a te döntésed de nagyon alaposan gondold át
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!