Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak szexre kellenék neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexre kellenék neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel megismerkedtem egy buliban, csak az a gond, hogy a pasi portugál, így csak 2szer találkoztunk...mostmár otthon van, de facebookon beszélgetünk , és mondta, h szeretné ha nyáron kimennék hozzá, mert hogy egyedül lakik és nekem is milyen jo lenne,nyaralhatnék és még nem iskéne sokat költenem.... mikor ittvolt, akkor voltak dolgok...de nem szexeltünk, csak...és azt mondta, h nagyon kíván és mindig azzal jön, h milyen jól ellenénk 1-2hétig , mármint, h milyen jókat szexelnénk...de közben azt is mondja, h szép vagyok és hogy aranyos is meg , hogy humoros meg minden...szerintetek? meglehet benne bízni? ti megbíznátok?
2011. jún. 15. 14:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ne bízz meg benne!!
2011. jún. 15. 14:07
 2/18 anonim ***** válasza:
Én biztos nem bíznék benne! Egyértelmű, h csak szexet akar! 25/L
2011. jún. 15. 14:08
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerinted egy ilyen "lovag" miért nem talált a kis hazájában barátnőt???
2011. jún. 15. 14:09
 4/18 Panda Péter ***** válasza:
te sem vagy egyszerű, ha egyáltalán átfut az agyadon, hogy kimenj külföldre egy kvázi ismeretlen faszihoz...
2011. jún. 15. 14:09
 5/18 anonim ***** válasza:

Nehogy megbízzál már egy ilyen alakban!

Komolyan mondom, ha én mondanék egy csajnak ilyeneket tuti lebunkózna! Te meg még be is veszed a csalit!

2011. jún. 15. 14:10
 6/18 anonim ***** válasza:
Buta csirkék..valahol azért sajnálom őket,mert 10-ből 8 megszívja de nagyoncsúnyán...
2011. jún. 15. 14:11
 7/18 anonim ***** válasza:
Szex és más semmi...
 8/18 anonim ***** válasza:
Neked kell eldönteni, hogy 2 hét nyaralásért felkínálod-e a szexuális szolgáltatásaidat. Ismerek nem egy olyan lányt, aki igen, tehát nagy meglepetést nem okoznál vele senkinek.
 9/18 anonim ***** válasza:
ha nagyon nincs szerencséd,elszedi az útleveled,és kinntmaradsz k*rvának
2011. jún. 15. 14:13
 10/18 anonim ***** válasza:

Amúgy azt vettem észre, hogy a csajok nagyon buknak a külföldiekre. Hihetetlen, milyen arcok csajoznak be egy-egy estére, csak azért mert nem idevalósiak. Egyet értek az egyik előttem szólóval, ha a srác éppen magyar és ilyen szöveggel próbálkozik, a sikerrátája minimum 50%-ot esik, de egy egzotikus portugál, az már tuti.

Kedves kérdező, ha ki szeretnéd próbálni, milyen, amikor szállás, és minden egyéb téren rá vagy utalva egy vadidegenre, aki éppen a puncidra vadászik, akkor hajrá, irány az egzotikus portugál tengerpart, és éljen a természetes kiválasztódás!

2011. jún. 15. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!