Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőmmel már régóta tervezz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel már régóta tervezzük a szexet, de nincs rá alkalom.! Ötlet?!

Figyelt kérdés
17/f vagyok. Barátnőmmel már többször voltunk együtt, már 3.-jára járunk, jelenleg 1,5 hónapja vagyunk kapcsolatban. Már korábban is gondolkoztunk a szeretkezés kérdésén, és arra jutottunk hogy igazából mind a ketten várjuk az első alkalmat hogy lefeküdjünk, viszont sosincs rá alkalom O.o ... Vagy az ő szülei vannak otthon, vagy az enyémek, a lényeg az, hogy nem tudunk kettesben eltölteni egy pár órát, hogy csak ketten maradjunk a házban. :D Csak nem küldhetem el szüleimet itthonról, valamint attól félek h ha itthon csináljuk mikor itthon vannak, pont ránk fognak nyitni:) Valakinek vmi használható ötlete? :DDD
2011. jún. 15. 10:36
1 2
 11/14 anonim válasza:

Mondjuk nálunk pluszban én még szűz is vagyok.. :D szóval jó lenne egy kis nyugodt környezet :).. De hát csak akad már valahol remélem :D.. És az a legidegesítőbb, hogy mióta mondtam neki, hogy részemről kész vagyok, azóta folyton csak beszélünk róla de semmi lehetőség... így már kicsit kiakasztó a helyzet xD...

(egycipős válaszoló:D, am 18/L)

2011. jún. 15. 13:01
 12/14 A kérdező kommentje:
szinte ugyanez a helyzet nálunk is, csak én már nem vok szűz :)) még a végén kiderül hogy van valami kapcsolat...:P
2011. jún. 15. 20:29
 13/14 anonim válasza:
Ja.. :D Hát, sok szerencsét e téren nektek.. :).. Hátha egyszercsak gondol az egyik család és elmegy vmi programra és tiétek lesz a ház (én ebben reménykedek:D). Amúgy.. nálunk a pasim már meg is álmodta hogy együtt vagyunk xD.. szal már télleg nagyon akarjuk... :D
2011. jún. 15. 21:54
 14/14 A kérdező kommentje:
mondom én hogy baromi nagy a hasonlóság! már én is megálmodtam hogy együtt vunk a bnőmmel! :PP
2011. jún. 16. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!