Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőmmel már régóta tervezz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel már régóta tervezzük a szexet, de nincs rá alkalom.! Ötlet?!

Figyelt kérdés
17/f vagyok. Barátnőmmel már többször voltunk együtt, már 3.-jára járunk, jelenleg 1,5 hónapja vagyunk kapcsolatban. Már korábban is gondolkoztunk a szeretkezés kérdésén, és arra jutottunk hogy igazából mind a ketten várjuk az első alkalmat hogy lefeküdjünk, viszont sosincs rá alkalom O.o ... Vagy az ő szülei vannak otthon, vagy az enyémek, a lényeg az, hogy nem tudunk kettesben eltölteni egy pár órát, hogy csak ketten maradjunk a házban. :D Csak nem küldhetem el szüleimet itthonról, valamint attól félek h ha itthon csináljuk mikor itthon vannak, pont ránk fognak nyitni:) Valakinek vmi használható ötlete? :DDD
2011. jún. 15. 10:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
volt már amikor kettesben voltatok, rátoknyitottak? egyébként ha tudtok egymásnál aludni, akkor mondjuk tervezzétek be későbbre amikor már mindenki alszik
2011. jún. 15. 10:40
 2/14 A kérdező kommentje:
a koliban, hiszen mind a ketten kolisok voltunk még év közben :):):) viszont egymásnál még nem aludtunk, hiszen a szülei nem engedik meg se nekem, se neki :PP szal elég necces a szitu... :D Azért köszi az ötletet...
2011. jún. 15. 10:45
 3/14 anonim ***** válasza:

Itt a nyár, mégcsak nem is tél van hóval és -20 fokkal.

Szálljatok biciklire és tekerjetek ki a várostól/falutól pár kilométerre, messze minden úttól vagy háztól. Visztek egy pokrócot, leterítitek a mezőn és rajta.

Ezt nem csak a hasamra ütve mondom, tényleg működik.

17/F

2011. jún. 15. 10:46
 4/14 A kérdező kommentje:
erre még nem is gondoltam...de szerettem volna megadni a módját valami szinten...XD és nem csak egy ilyen pokrócos megoldást figyelembe venni :DD egyébként meg nem rossz :M meggondolandó...:) köszi neked is:D
2011. jún. 15. 10:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha első alkalom lesz akkor nem a természetet ajánlanám,főleg ha a leányzó szűz még.
2011. jún. 15. 10:51
 6/14 A kérdező kommentje:
kettőnk között az első alkalom, de egyébként ő se, meg én se vagyok szűz :)) a természetes megoldástól kicsit én is tartózkodok...:)
2011. jún. 15. 10:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Vewgyetek ki egy szobát egy estére.
2011. jún. 15. 11:04
 8/14 anonim ***** válasza:

szerintem is szép és romantikus dolog is mondjuk egy kirándulással és piknikkel egybekötve gondoljátok meg

másik megoldás hogy bezárod az ajtót

2011. jún. 15. 11:10
 9/14 anonim válasza:
Nekünk is ilyen problémáink vannak.. Én a kulcsos dologtól félek, hogy mi van ha kihallatszik :D.. A mezős dologtól is, mert simán jöhet vmi kiránduló(pont azért mert iylen szép az idő..).
2011. jún. 15. 12:28
 10/14 A kérdező kommentje:
hehe, a legutóbbi hozzászólóval egy cipőben járunk...halkan nem jó csinálni :PP
2011. jún. 15. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!