Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valaki 18 évesen még szűz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki 18 évesen még szűz, és még nem volt kapcsolata az nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Ne offoljatok, nem tehetek róla.
2011. jún. 14. 23:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor gáz, ha annak érzed, s ez az aggodalom határozza meg az életed. Különben viszont nem gáz, majd rád talál a szerelem.
2011. jún. 14. 23:50
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

sztem nem gáz, én is az voltam, de már nem vagyok :P

És jobb így nekem, h egy olyannal feküdtem le először, akit tényleg szeretek, és még az is lehet h hosszú távra szól a kapcsolat :)

2011. jún. 14. 23:52
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Óóó igen nagyon gáz. De ne aggódj, én 20 éves vagyok és nálad még gázabb. Ultragáz vagyok. Te annyira nem vagy gáz, mint én. Ha bárki gázt mondana rád, hivatkozz rám, hogy engem gázoljon, mert én vagyok a leggázabb.

Am egyáltalán nem gáz. Nekem volt egy bnőm 18 évesen. Csak párszor találkoztunk, meg volt egy kis csókolózás. Aztán szakítottunk. Még a csókot is megbántam. Inkább ne lett volna senkim.

És akkor mi van, ha szűz vagy? Kit érdekel? Attól nem leszel se férfi, se több, hogyha szexelsz valakivel. Lehet engem is lenéznének miatta, de nem érdekel. Amúgy meg ha rosszul esik, akkor inkább hazudj és mondd azt hogy már megvolt és kitalálsz valami hihető történetet.

20f

2011. jún. 14. 23:53
 4/17 A kérdező kommentje:
Egy kis gondom az van. Nagyon alacsony vagyok. 168 cm./F
 5/17 anonim ***** válasza:
az én barátnőm 23 éves lessz,volt már barátja,de még mindig nem feküdt le senkivel.:D ez nem gáz,csupán a mai világhoz mérve:furcsa és hihetetlen:)
 6/17 anonim ***** válasza:

Én 19 évesen vesztettem el. Utólag nem bánom. Bár akkoriban én is paráztam, hogy "bakker, ez már nem normális dolog!"

35 F

7/17 anonim ***** válasza:

pro: Nem sőt ritkaságszámba megy :)

Kontra : Viszont vissza is üthet abban az esetben ha nem nagyon vagy ismerkedős fajta abban az esetben bele kell picit húzni ebben az esetben igaz a mondás " Élj a mának" vagy "amit ma megtehecc" ahogy érzed úgy csináld de ne 40 évesen éld ki magad mert visszafog ütni amikor család lesz stb és akkor jön elő a család rovására megy.

2011. jún. 14. 23:55
 8/17 anonim ***** válasza:

168 az nagyon alacsony? Hülyeség

Én is 168 vagyok, a párom 158 centi. Nem érzem magam mellette alacsonynak.

2011. jún. 14. 23:56
 9/17 anonim ***** válasza:

Az hogy alacsony vagy nem annyira baj szerintem. Sportolj sokat, ne legyél pocakos, legyél jó kondiban és húzd ki magad. Am nem feltétlenül kell magas barátnő neked, de van olyan lány, akinek ez se számít. Amiatt meg ne aggódj, hogy hogy néztek ki, kit érdekel hogy néztek ki, ha magasabb a bnőd, a ti dolgotok, ti szeressétek egymást.

Am biztos sok lány van ezalatt. Tudom, hogy rosszul esik, meg minden, de szerintem tehetsz érte még és ha van egy lány aki szeret, akkor azt nem fogja zavarni. Főleg, hogy a lányok nagy része is ezalatt van.

2011. jún. 14. 23:57
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

"Egy kis gondom az van. Nagyon alacsony vagyok. 168 cm./F"

Hát, lássuk csak:

Bono (U2 frontembere) 167 cm

Robert de Niro 173 cm

Antonio Banderas 171 cm

Ian Somerhalder 173 cm

Tom Cruise 170 cm

Al Pacino 169 cm

Mi a közös bennük? Hogy imádják őket a nők!

2011. jún. 14. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!