Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Extrém vékony fiúk! Bejönnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém vékony fiúk! Bejönnek nektek a duci lányok?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon bejönnek a nagyon vékony, kifejezetten cingár fiúk, akiken szinte egy gramm zsír vagy izom sincs... Én 23 éves lány vagyok, 174 cm vagyok és 95 kg, de arányos, széles csípővel, viszonylag vékony derékkal és nagy (85D-s) cicikkel :) Szerintetek a vonzalmam egyoldalú, vagy ebben az esetben igaz a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást?

Elsősorban természetesen az érintettek (azaz: a vékony fiúk) véleményére lennék kíváncsi :)

2011. jún. 14. 18:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

180 magas vagyok és 60 kiló szóval eléggé vékony, de inkább a vékony lányokat részesítem előnyben igaz még nem nagyon voltam duci csajjal úgyhogy nem tudom milyen lenne

25/f

2011. jún. 14. 19:25
 12/21 anonim ***** válasza:

Újra 24/f vagyok.

Egyel utánam írótól kérdezném, hogy és te megvagy magaddal így elégedve? -mert én baromira nem, ráadásul a poén, hogy már kezdenek látszani az izmaim, csak a rohadt mérleg nem akar valami bíztatób

2011. jún. 14. 19:42
 13/21 anonim ***** válasza:

Na elküldtem véletlenül félkészen... Szóval nem akar a mérleg valami bíztatót mutatni... -csak az erőm növekszik, meg ugye az izmaim kontúrjai erősebbek...

24/f

2011. jún. 14. 19:45
 14/21 anonim ***** válasza:
hasonló a helyzet de én már rájöttem, hogy így vagyok tökéletes :D
2011. jún. 14. 19:54
 15/21 anonim ***** válasza:

Nah, hát ez a lényeg 25/f válaszoló. Kár, hogy a kérdező már rég reagált. Kíváncsi lennék mit szól hozzánk -mondjuk állítólag egyáltalán nem nézek ki extrémvékonynak -pl tesóm barátja annyi kiló körül van, mint én, csak épp jó 10 centivel magasabb...

Lényeg, hogy azért nem valami kis buzeránsnak nézek ki -már elnézést a kifejezésért, viszont a kérdező szerinti extrémvékonykategóriába szerintem pont beleférnék. -hmm, nem gondoltam volna, hogy valamikor még előnynek is érzem majd a girhességemet. :D

Viszont lenne egy kérdésem a kérdezőhöz: te nálad milyen az extrémvékony? -itt nem súlyra gondolok, mert nálam erősebb csontú emberek között van aki 72 kg-mal is "nyeszlettebbnek" néz ki, mint én, hanem arra gondolok, hogy ha pl valaki jár kondiba, kicsit látszanak az izmai,

-tehát igyekez adni magára ilyen téren, nálad belefér a preferált kategóriába? -mert azért véleményem szerint az nem hátrány, ha jó erőben van viszonylag a pár férfitagja, akin meg egyáltalán nem látszik semmi izom, az valószínűleg nem is mozog rendszeresen, úgyhogy a kapcsolatban lehet, hogy te hordanád a nadrágot. :)

Gondolom az azért elvárás nálad is, mint legtöbb lánynál, hogy nálad azért legyen erősebb a párodul választott srác

Remélem nem tűnik nagyon hülyeségnek a kérdésem, mert azért én 65 kg-osan is fontosnak tartom, hogy én legyek a férfi a kapcsolatban... Egy olyan extrémvékony srácnál pedig aki nem mozog semmit, és egyáltalán nincs rajta még csak izomra utaló jel sem -természetesen idézőjelben értve, fennáll a veszélye, hogy "te is lenyomnád szkanderban"... ami azért nem hinném, hogy imponáló lenne. :)

Üdv, 24/f

2011. jún. 14. 22:28
 16/21 anonim ***** válasza:

Jah, még annyival kiegészíteném magam, hogy ha nem lenne barátnőm, nagyon vonzónak találnám a kedves kérdező paramétereit. :D

182 centis 65 kg-os 24/f voltam ismét. :)

2011. jún. 14. 22:30
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :) Az utolsó kommentre reagálva:

1. Valamennyi izom természetesen belefér, de nem túl sok, az pl., ha egy férfinak nagy mellizma van, kifejezetten gusztustalan!!!!

2. Nem, miért lenne fontos, hogy a párom fizikailag erősebb legyen nálam? Én se vagyok ám vmi izompacsirta, a felkarom pl. olyan szinten löttyedt, hogy női fekvőtámaszból is csak max ilyen 9-10-et tudok egyszerre nyomni. Mellesleg pedig testi-lelki társat keresek, nem anyagmozgatót :)

3. Nem értem, mi köze a testalkatnak ahhoz, hogy ki a domináns fél egy párkapcsolatban.

2011. jún. 14. 22:37
 18/21 A kérdező kommentje:

Ja és természetesen

4. A kérdés az volt, hogy a vékony fiúknak bejönnek-e a duci lányok, nem pedig az, hogy a vékony fiúk vonzóak-e (mert az nem kérdés :)))

2011. jún. 14. 22:39
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik ha egy nőn van mit fogni, ha nem is extrém vékony, de vékony vagyok.
2011. júl. 11. 16:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy elég kevés az olyan vékony srác, akiknek bejönnek a duci lányok. :(

Én is duci vagyok, de nem nagyon tudok magamnak pasit szerezni, mert sajnos nekem is a vékonyabb/izmosabb férfiak tetszenek.

Bár volt már barátom, aki nagyon vékony volt, és így tetszettem neki, de ez csak egy eset volt a több közül. :(

2011. dec. 17. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!