Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Extrém vékony fiúk! Bejönnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém vékony fiúk! Bejönnek nektek a duci lányok?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon bejönnek a nagyon vékony, kifejezetten cingár fiúk, akiken szinte egy gramm zsír vagy izom sincs... Én 23 éves lány vagyok, 174 cm vagyok és 95 kg, de arányos, széles csípővel, viszonylag vékony derékkal és nagy (85D-s) cicikkel :) Szerintetek a vonzalmam egyoldalú, vagy ebben az esetben igaz a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást?

Elsősorban természetesen az érintettek (azaz: a vékony fiúk) véleményére lennék kíváncsi :)

2011. jún. 14. 18:43
1 2 3
 1/21 tsz-tag ***** válasza:
45%
a testalkatod alapján te cetgyilkos is lehetnél...muszály mindenáron embereket ölnöd?
2011. jún. 14. 18:45
 2/21 anonim ***** válasza:
10%
én 174cm/70kg vagyok, de valamiért a 45-50kilós lányok a zsánereim. Sajnálom!
2011. jún. 14. 18:45
 3/21 A kérdező kommentje:
tsz-tag: csak hogy megnyugtassam a lelked, alul szeretek (szeretnék) lenni :)
2011. jún. 14. 18:48
 4/21 anonim ***** válasza:
64%

180/85kg

16 cm

29/F

Nekem bejössz baby, mégha apróhalnak is nézel :)

2011. jún. 14. 18:51
 5/21 anonim ***** válasza:
81%
Nekem igen, csak kisebb vagyok nálad, meg amúgy is ronda.
2011. jún. 14. 18:54
 6/21 tsz-tag ***** válasza:
32%
akkor nem vagy tömeggyilkos:) sok sikert...bár nemértem mi a jó a csontzörgésbe:D
2011. jún. 14. 18:55
 7/21 anonim ***** válasza:
87%
Én szívesen belefulladnék azokba a 85 ös dudákba :P:P
2011. jún. 14. 18:56
 8/21 De Puta Madre válasza:
Vannak csinos duci lányok, de leírás alapján... hazudhatsz akármit :) mutass képet, megmondjuk mi, hogy bejössz-e!!
2011. jún. 14. 18:59
 9/21 anonim válasza:
Nekem nagyon is bejönnek... Jo veluk a szex mert altalaba tag punciuk van...es nagy melluk imadom
2011. jún. 14. 19:00
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Hááát, kedves kérdező, én 180 1-2 cm vagyok, és 65 kg -igaz, némi izom még így is van rajtam, mert kondizom, csak natúrozás mellett ugye nem lehet tömeget növelni egykönnyen, ha nem hízékony az ember. Szal annyi izom van rajtam, hogy kontúrjaiban látszódjanak, de képzelheted, hogy eléggé vékony vagyok sajnos. E mellett kb pont olyan magas, és 10 és 15 kg-val nehezebb barátnőm van, mint te.

Előfordult már, hogy ő volt felül, és semmi gondot nem okozott nekem (talán erőben hatott a kondi :) ), mindössze annyi, hogy nem igazán bírok úgy elmenni, csak nagyon kivételes esetekben, úgyhogy tsztag álláspontja már megdőlt. Ez elött egy 55 kg-os barátnőm volt, és vele egyszer sem tudtam úgy elmenni, ha felül volt, a mostani barátnőmmel legalább egyszer-kétszer már sikerült -igaz semmi köze nincs ennek a súlyhoz. Szóval, még ha nem is direktben ilyen lányt kerestem, mivel nem állítok magam elé ideálokat, de összességében nagyon meg vagyok vele elégedve.

Üdv, 24/f

2011. jún. 14. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!