Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon zavar! Bőv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon zavar! Bőv lent!

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja vagyok együtt egy ffival! Nem egy casanova típus,mindössze a 35 év alatt 5 nővel volt dolga! Nehéz időszakon van túl,(válás,gyerekelhelyezési per)De állítása szerint ár túl van rajta! A baj a szexuális életünkkel van! Nem tud másképp elélvezni,csak úgy ,ha az aktus végén magának csinálja! vajon lehet ez attól,h sokat maszturbált?És hogyan tudom ezt megoldani,mert ez így nekem nem egy nagy élmény!
2011. jún. 14. 15:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez ám a szexuális együttlét igazi kiteljesedése! :/ Tényleg nem tudom mit lehetne ez ellen tenni, főleg ha nem is érdekli! Mostanában nem is élvezett el "veled"?
2011. jún. 14. 16:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem! És nekem fontos egy kapcsolat során a szexuális harmónia!
2011. jún. 14. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor másképp nem tudod vele érzékeltetni mit érzel, csak akkor ha te is ugyanazt csinálod, mint ő. NE ÉLVEZZ EL VELE! Ha már úgy érzed itt az idő, mondd neki, h hagyjátok abba és juttasd el magad a csúcsra( de ne olyan formában, h ő ezt egyfajta szexuális játéknak vélje). Csináld ezt az elkövetkezendő együttlétek alkalmával. Kíváncsi lennék a reakciójára! Ha az sem érdekli, h ő sem tud neked örömet szerezni, akkor ott nagy a baj!
2011. jún. 14. 16:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Érdekes! Köszi a tippet! amúgy nagon odadaó! Mindent megtesz ,h én jól érezzem magam,a szeretkezés után 15 p-el még ki akar elégíteni szájjal.és akkor ő még nem ment el!!! Vagy pedig még egyszer szeretkezünk! Annyi sok az ellentmondás..és nem tudom,h miért van ez!Mindenesetre kipróbálom..de sztem levágja majd!
2011. jún. 14. 16:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!