Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon zavar! Bőv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon zavar! Bőv lent!

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja vagyok együtt egy ffival! Nem egy casanova típus,mindössze a 35 év alatt 5 nővel volt dolga! Nehéz időszakon van túl,(válás,gyerekelhelyezési per)De állítása szerint ár túl van rajta! A baj a szexuális életünkkel van! Nem tud másképp elélvezni,csak úgy ,ha az aktus végén magának csinálja! vajon lehet ez attól,h sokat maszturbált?És hogyan tudom ezt megoldani,mert ez így nekem nem egy nagy élmény!
2011. jún. 14. 15:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így neki sem egy nagy élmény..Mit tudsz csinálni?Brazil nőket megszégyenítő módon rázod a popsid,miközben benned van..,vagy kivered neki.esetleg sürgősen keress más palit magadnak,akivel rendben van a sex is.
2011. jún. 14. 15:25
 2/14 A kérdező kommentje:

Dehát ezen csak lehet változtatni..vagy nem?

Egyébként azt mondja,hogy ez nem akkora baj és hogy én eltúlzom..De én úgy érzem,hogyy nem is én okozom neki az örömet!Hanem saját magának! Próbálom lebeszélni a maszturbálásról,ill h ne mindennap! Épp távol dolgozom tőle!

2011. jún. 14. 15:30
 3/14 WhiteLabel ***** válasza:

Szexuál terapeuta.

Mindenen lehet változtatni, csak tenni kell érte.

2011. jún. 14. 15:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát ez az! azt hiszem,hogy egyedül vagyok a problémával és ez őt nem zavarja vagy nem érdekli!
2011. jún. 14. 15:36
 5/14 anonim ***** válasza:
A feleségével is így csinálta?
2011. jún. 14. 15:40
 6/14 A kérdező kommentje:
valszeg nem,mert van egy gyerek.3 éve vált el és azóta nem sok nője volt! Én tényleg abszolút tanácstalan vagyok!
2011. jún. 14. 16:01
 7/14 A kérdező kommentje:
JAaa!! De azóta állítólag mindenkivel!
2011. jún. 14. 16:03
 8/14 anonim ***** válasza:
És ez hogy működik? Egyszer csak szól, hogy hagyjátok abba és nekiáll verni?
2011. jún. 14. 16:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem! Én elélvezek,majd terészetesen el is lazulok,aztán ő meg hasrafekszik,szopom a mellbimbóját és közben magának csinálja!És a végén nekem annyira rossz érzésem van!
2011. jún. 14. 16:07
 10/14 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén,h csalódott vagyok! Mert nem szoktam hozzá az ilyesmihez!De lehet,h alakulhat kettőnk közt valami komoly,nagyon kedvelem és ezért szeretnék ezen javítani!
2011. jún. 14. 16:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!