Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Négy kérdés a _női_ orgazmussal kapcsolatban?
Lenne pár kérdésem a női orgazmussal kapcsolatban (27F vagyok).
1.)Ha kielégítek egy lányt, az orgazmus után mennyi idővel tud ismét elélvezni? Vagy a lányoknál nincs ilyen "felépülési idő", mint a fiúknál?
2.)Ha egy lánynak orgazmusa van, az jó, ha orgazmus alatt és utána is simogatom, esetleg 2 orgazmus között várjak egy kicsit?
3.)Elméletileg a nő akárhány orgazmusra képes? Nem "fárad el" mondjuk a második után?
4.)Hogy működik ez: ha ingerlek egy lányt, a második, harmadik, stb. orgazmusig is ugyanannyi idő alatt jut el, mint az elsőig?
Az én tapasztalataim szerint:
1. Pár másodperc a pihenőidő
2. Nálam ez kedv kérdése, én azt szeretem, ha utána 10-15 mp-ig nem nyúl ott hozzám
3. Szerintem bármennyire képes lehet a csaj, nálam 6 a rekord, a párom addig bírja..
4. Az első sokáig tart, de utána pedig csak 1-2 perc.
Na itt már abból is van kavarodás sztem, h nem mindenki ugyanarra az orgazmusra gondol, mert ugye 2-féle van (hajj ti nők már megint bonyolultabbak vagytok :P ), de az igaz, h tényleg nagyon egyénfüggő.
én beszámolok a barátnőméről:
csiklóorgazmusa egyszer beüt, és utánna nem mozdul, csak gyönyörködik, de a punciját fogja, nehogy tovább izgassam :)
hüvelyinél pedig imádja sorozatba, egyből jöhet a következő, és egyre sűrűbben jönnek, pár azok nem olyan nagy intenzitásúak. a rekordom eddig 11 vagy 14 nála, de lehet, h vmikor 1 orgazmust hitt 2-nek, nekem mindegy, a lényeg, h jó éjszakánk volt :D
1.)Ha kielégítek egy lányt, az orgazmus után mennyi idővel tud ismét elélvezni? Vagy a lányoknál nincs ilyen "felépülési idő", mint a fiúknál?
Eltudunk hamar élvezni utána is, de az nem olyan jó, mintha szünet után kezdenénk újra.
2.)Ha egy lánynak orgazmusa van, az jó, ha orgazmus alatt és utána is simogatom, esetleg 2 orgazmus között várjak egy kicsit?
Nekem ilyenkor érzékeny a csiklóm, így ha gyengéden simizi a párom az jó, de ha erősebben az nem kellemes.
3.)Elméletileg a nő akárhány orgazmusra képes? Nem "fárad el" mondjuk a második után?
Én azt vallom, hogy inkább egy legyen csak, ami nagyon jó, mint sok, ami már annyira nem élvezetes. Egyébként ha előjátékkal együtt másfél, két órát együtt vagyunk nem nagyon van erőm egyszerre újból kezdeni.
4.)Hogy működik ez: ha ingerlek egy lányt, a második, harmadik, stb. orgazmusig is ugyanannyi idő alatt jut el, mint az elsőig?
Változó mindenkinél. Én megelégszem inkább egy orgazmussal, hosszú szeretkezés után.
Ahogy itt már sokan leírták ez teljesen egyénfüggő.
Pl nálam:
1. Minimum egy fél óra kell ahhoz, hogy újra rátudjak hangolódni.
2. Orgazmus alatt, után nem szeretem ha simogat ott lent.
3. Nálam az első orgazmust sokkal könnyebb elérni, mint mondjuk a másodikat (max 3 orgazmus), ott rémesen sokat kell kínlódnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!