Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Négy kérdés a _női_ orgazmussa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Négy kérdés a _női_ orgazmussal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Lenne pár kérdésem a női orgazmussal kapcsolatban (27F vagyok).

1.)Ha kielégítek egy lányt, az orgazmus után mennyi idővel tud ismét elélvezni? Vagy a lányoknál nincs ilyen "felépülési idő", mint a fiúknál?

2.)Ha egy lánynak orgazmusa van, az jó, ha orgazmus alatt és utána is simogatom, esetleg 2 orgazmus között várjak egy kicsit?

3.)Elméletileg a nő akárhány orgazmusra képes? Nem "fárad el" mondjuk a második után?

4.)Hogy működik ez: ha ingerlek egy lányt, a második, harmadik, stb. orgazmusig is ugyanannyi idő alatt jut el, mint az elsőig?

2011. jún. 14. 14:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%

1: nincs felépülési idő, lehet sorozatos orgazmusa is

2: igen, azzal csak fokozod az ingert

3 attól függ hogyan éri el, önkielégítésben biztos nem fárad el

4: akkor már nem kell 0ról kezdeni az ingerlést vagy ha nem kívánja tovább tart, tehát eltérő az idő

2011. jún. 14. 14:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

1. 1-2 nap (nálam)

2. alatta és utána már ne piszkáld

3-4. (én) nem akarok egymás után több orgazmust. EGyet akarok, de az jó legyen :-)

2011. jún. 14. 14:29
 3/17 anonim ***** válasza:
74%

1) Kb azonnal... bár egy két-háromperces nyugi jól jön, amíg kicsit megnyugszik az ember, de nem feltétlenül szükséges, akár azonnal is megy.

2)Jó... de ez, ahogy az előző kérdés is egyénenként változó, én pl ha már nem vágyom több orgazmusra, simogathatnak órákig, akkor sem érzek semmi extrát, mert lelkileg nem hangolódom rá.

3) De elfárad, viszont nem a második után. Nyilván attól függ minek köszönhető az orgazmus, ha saját örömszerzésnek, akkor lehet hogy 7-8 is elmegy simán, mert túl aktívkodni nem kell, viszont a vége felé már nem akkora élmény, illetve szeretkezés közben nyilván mozogni kell, egy idő után érzékeny lesz a hüvely, nem lesz ott a lány lelkileg stb, szóval ez elég sok mindentől függ.

4) Szerintem nem, az első nálam pl nehéz... de ha az összejön, akkor egy második sokkal gyorsabban jön, míg háromtól egyre nehezebb összehozni minden szempontból.

A kérdéseid viszont nagyon egyénfüggőek, igyekeztem úgy válaszolni, hogy kicsit általánosabb legyen, nálam nagyjából így vannak ezek. 21/L

2011. jún. 14. 14:30
 4/17 anonim ***** válasza:
53%

Na azért egy határ után elfárad, nagyon is...

Elvileg nincs "felépülési idő", de gyakorlatilag, pl nálam, legtöbbször van, de nem mindig. Általában igen rövid, 1-2 perc pihi kell...

Szerintem nem egyformán könnyen jut el az első és a többedik orgazmusig egy lány, egyre rövidebb idő kell, minél többedik, van, hogy egybefolyik több is, na az durva!!!!!

2011. jún. 14. 14:31
 5/17 anonim ***** válasza:
65%

1,én ha el megye pár pillanat szünet és jöhet is a kövi, de van úgy abba nem hagyjuk és úgy is jön a következő orgazmus!

2,várhatsz kicsit de nem muszáj,ha simogatod meg ilyenek az csak jó lehet! :)

3,nekem eddig 4 orgazmusom volt egy aktus alatt és az utolsónál már én mondtam hogy hadjuk mert már nem jó volt az érzés hanem kellemetlen! de ez szerintem minden nőnél más.

4,az első jön a legkésőbb aztán a 2.-3.... stb az már utána nagyon hamar jön,de nem olyan intenzív, az első a legjobb ha előjátékban megyek el!ha szex közben akkor van úgy hogy az első kicsit és a 2. nagy ott eltérő!

19/L

2011. jún. 14. 14:33
 6/17 anonim ***** válasza:
68%
Csak a harmadikra és negyedikre válaszolok egyben. A pasim nyalt és nem hagyta abba az első orgazmusom után. 8-szor élveztem el, kb a 6. után elég volt 10-15 másodperc a következőig. Nem tudom hány orgazmusig lehetett volna elmenni.
2011. jún. 14. 15:35
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök egyéni. Lehet én vagyok mutáns, de én nem tudok egymás után többször elélvezni. Nekem kellemetlen, ha utána bizirgálják a csiklóm. Kell pár óra legalább, mire újra olan állapotba kerülök, hogy élvezzem.
2011. jún. 14. 16:56
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

1. "Hivatalosan"- azaz tankönyvek szerint a nőknél nincs "refrakter" periódus, szóval képesek azonnal következő orgazmusra, míg a férfiaknál mindenképp kell idő, hogy újra menjen.

2.Nálam nagyon változó, hogy mi esik jól, de általában jó, ha előtte meg utána is simogatnak :)

3.Elméletileg igen, de azért nem biztos, hogy az izomzat nem fárad el ha sorozatban van 15 20 percen belül :D

4.Nekem eddig egyszer sikerült egymás után elmenni, akkor viszont a másodikhoz kétszer annyi idő kellett. Máskor is próbálkozott már a barátom többel, de volt, hogy 1 órán át hiába kényeztetett, nem sikerült még egyszer elmennem. Szerintem ez nagyon változó, még az egyén szintjén is.

Azt hozzáteszem, hogy nekem eddig kizárólag orális kényeztetés útján sikerült elmennem (meg ha magamnak csinálom, de akkor is csak csiklói van), szóval a válaszaimat így vedd figyelembe. Lehetséges, hogy hüvelyinél teljesen másképp lenne, remélhetőleg azt is megtapasztalom egyszer :)

20/L

2011. jún. 14. 20:24
 9/17 anonim ***** válasza:
31%
A válaszokból kb. 2 igaz. Kezdjük ott h a nők nagy része nehezen tud elmenni, vagy el sem tud menni (van aki sok-sok évig) Persze van h könnyű. De ahhoz azért kell egy kis éheztetés. Nekem is kellemetlen utána rögtön ha piszkálnak lent. De azt nem hinném h egymás után 3 vagy annál több, a 2 az hihető,de sztem akkor is kell telnie pár órának. A 4-8 orgazmus,az kizárt, az már kellemetlen lenne és fájna, és nem 1 napig tartana.
2011. jún. 14. 20:32
 10/17 anonim ***** válasza:
62%

Hát én saját példámon válaszolok:

1. Nincs felépülési idő max pihenőidő :) Ha kifáraszt már az első akkor kell pár perc, de van amikor fél percen belül jön a következő.

2. Simogatás mindig jó.

3. Akárhányra képes de igen el lehet fáradni. De sztem ez olyan h van h egész nap tudnál szexelni van h egy összebújás elég. A másik h ez is 2 orgazmus függő sztem. Csiklónál az első után olyan érzékeny h kövi pár másodperc múlva jöhet és többször iss. Bentinél ha elmegyek az olyan szétáradó érzés, betelítő, jobban elfáraszt.

4. Hát ez változó, de nem csak nő függő, hangulat, energia stb.

2011. jún. 14. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!