Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már 4x mentem el hokizás közben, fáj a péniszem, és a fitymám is feldagadt, de mindezek ellen tervezek 1 óra múlva újra rárntani. Hogyan állítsam le magam?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 12:02
11/15 anonim válasza:
ti szoktatok síkositani fitymaszükületes barátaim?TOTÁL MAXIGÁZZZZZZZZZ
12/15 szamo77d válasza:
Adj magadnak "tüzet szüntess!" parancsot és hagyd pihenni
azt a részt! Te is elfáradnál, ha állandóan rángatnának!
Ha szeretnél leállni végre, állj a zuhany alá és a létező
leghidegebb vízben zuhanyozz le!
13/15 anonim válasza:
az nekem is előfordul hogy fáj, de másnapra elmúlik, amúgy volt hogy 7-szer vertem ki, és nem fájt csak másnap olyan izomlázzam volt hogy beszarás, de ha mínél többet akarsz rejszolni, akkor igyál sok red bullt, és még több vörösbort, akkor egész nap áll
14/15 anonim válasza:
Hát akór a tefarkad nem birja a sok hokizást ez szívás az enyélm birja de ha már rossz akor hagyd rá me nem lesz jó vége én egy nap egyszer 2 szer szoktam
15/15 szamo77d válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy valaki ennyire ne tudjon meg-
lenni állandó orgazmusok nélkül. Mert az OK, ha naponta
3-4 alkalommal maszturbálsz és nincs belőle problémád. De
ha már megduzzad és kipirul a fitymád, makkod, ég, kelle-
metlen, akkor nem létezik, hogy ne tudd azt mondani ma-
gadnak, hogy "most már elég"! Szerintem ostobaság, amit
csinálsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!