Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ma már 4x mentem el hokizás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már 4x mentem el hokizás közben, fáj a péniszem, és a fitymám is feldagadt, de mindezek ellen tervezek 1 óra múlva újra rárntani. Hogyan állítsam le magam?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 12:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hagyd abba. amúgy ez még semmi. nekem 8 rárántás után se dagad be. síkosítsad valamivel bazzeg.
2011. jún. 14. 12:14
 2/15 A kérdező kommentje:
Csak a nyálamat használom, de úgy néz ki az sem elég.
2011. jún. 14. 12:19
 3/15 anonim ***** válasza:

"Ma már 4x mentem el hokizás közben, fáj a péniszem, és a fitymám is feldagadt, de mindezek ellen tervezek 1 óra múlva újra rárntani."

most mit vársz? gratula. hajrá. vagy mit?

4/15 anonim válasza:
Hány éves vagy?
 5/15 anonim ***** válasza:
Bmeg hamár egész nap vered, legalább csináld úgy, hogy folyamatosan élvezés határán vagy, de nem élvezel el. Nekem a rekord így 14óra volt, és vmi iszonyat brutálisan jó mondjuk 2-3-4órától kezdve:)
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem mindig annyira szánalmasnak tűnik amikor valaki ennyire nem bír magával... Nekem teljesen oké ha egész nap verni akarod mert éppen nincs más dolgod, de könyörgöm miért kell ezt itt megosztani ill. rákérdezni, hogy hogyan állítsd le magad? Nyilván nem kényszerít rá senki, a tested meg főleg nem, ha nagyon akarnád le tudnád állítani magad. Például csinálhatnál valami hasznos dolgot is, ami elvonja a figyelmedet. Te magad válaszoltad meg a kérdésedet ... "...tervezek 1 óra múlva újra rárántani" Tehát, eszed ágában sincs leállítani magad... Akkor meg? Várd meg míg felrobban a farkad, vagy tudom is én, de hülye kérdésekkel minek fárasztasz itt bennünket?:-)
2011. jún. 14. 12:24
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Írd be google képkeresőbe h lendvai ildikó! Garantáltan elmegy a kedved a hokizástól!
2011. jún. 14. 12:30
 8/15 A kérdező kommentje:

20 vagyok (höhö, azt hittétek, h vmi 14 kis fasz, akinek nem jutott nő).

Az élvezés határán vagyok egy ideig, de utánna nekem kell a finálé, és nem hiszem, h 2,3 vagy akár 14 órán keresztül tudnám centírozni a határt :D

És am igenis kényszerítve vagyok, mert túl jó ahhoz, h abbahagyjam, csak most kezdtem el, és egyből függő lettem. Emellett felvidítja a tanulást is, mert 2 menet között azt csinálom.

2011. jún. 14. 12:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem sokat számít, hogy 20 éves vagy, ugyanis azok alapján amiket írsz, egy 14 éves kamaszfiúnál semmivel sem tűnsz érettebben! :-) Nem minden a kor függvénye ...
2011. jún. 14. 13:02
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem véletlen raktam zárójelbe a 14-et, mivel tudom, h kicsit sem tűnök érettebnek, és egy ilyen anonymus oldalon minden baromságot megoszthatok, de én már csak ilyen hülye vagyok, így szeretnek :D
2011. jún. 14. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!