Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtátok már azt a párotoknak, hogy volt orgazmusotok, de csak megjátszottátok magatokat?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 10:28
11/14 A kérdező kommentje:
Azt nem is néztem. :P Nem vagyok szőke... :D Tényleg nem.
2011. jún. 14. 10:53
12/14 anonim válasza:
Amúgy már a 2. kapcsolatomban miközben próbált ujjazni (ami nála abban merült ki, hogy minél több ujját belémnyomja, mert biztos az a jó) szóltam neki, hogy ez fáj, nem jó, és elég agresszíven reagált rá, és még erősebben csinálta.. amin ma már nem lepődök meg, mivel az egész kapcsolatunkat megmérgezte az agresszivitása, ezért is nem mertem otthagyni, ezért is tartott olyan sokáig, pedig már nagyon rég kiléptem volna, ha mertem volna.
13/14 A kérdező kommentje:
Jó lehetett..... :S Szegény.
2011. jún. 14. 11:02
14/14 anonim válasza:
volt, de csak egyszer. még a legelején, mikor a barátommal összejöttem, nem nedvesedtem be (alkohol miatt, de nem voltam berúgva, csak hát az alkohol kiszárít...), és nem akartam, hogy azt gondolja, nem elég jó nekem. de csak ez az egy eset volt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!