Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtátok már azt a párotoknak, hogy volt orgazmusotok, de csak megjátszottátok magatokat?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 10:28
2/14 anonim válasza:
Igen, mindig a 6 és 3 éves kapcsolatomban végig azt mondtam. Nem igazán érdekelt a szex, mert nem volt jó, úgy voltam vele minél hamarabb legyen vége, ezért hazudtam. Nem értettek a dolgokhoz. Most 1,5 éve van egy párom akivel az elsőktől kezdve végre élveztem a szexet, orgazmusom nem volt, nem is hazudtam neki, mert elég volt annyi érzés, hogy végre jó. Idővel aztán átéltem az orgazmust is, így mostmár imádom a szexet. Neki sosem hazudok, megmondom azt is ha nem jó vmi, és ő legalább nem kiabál velem. 23L
3/14 anonim válasza:
10:34: Bocs, de te mióta is élsz szexuális életet?
4/14 anonim válasza:
10:36 én is rögtön elkezdtem utánaszámolni... :)
5/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ha elmondtad volna a dolgot akkor jó is lehetett volna. És miért nem mondtad el? Ha szeretted őket,akkor elmondtad volna. Nem értem....
2011. jún. 14. 10:42
6/14 anonim válasza:
A 6 éves kapcsolatomban csak 3 év után kezdtünk el szexuális életet élni.
7/14 anonim válasza:
Tudatlan voltam, azt hittem velem van a baj, mivel sosem mutatott egyik sem szexuális téren jót, vagy kedveset, vagy hogy foglalkozott volna azzal, hogy nekem jó legyen, az előjáték (ha volt) ilyen 5 perc aztán kész. Szóval egyik kapcsolat sem volt szexközpontú, legalábbis nekem. Nem voltunk olyan viszonyban, hogy ilyenekről beszéljek, fura mert tudom hogy évekig tartott, mégis a mostani kapcsolatomban sokkal nyíltabb, őszintébb vagyok, talán mert a mostani páromat imádom, és ő foglalkozik velem, vagy talán azért mert csak mostanra értem meg.
8/14 anonim válasza:
Utolsó félmondatodban látom a magyarázatot a fentiekre.
9/14 A kérdező kommentje:
Fura
Hány éves vagy?
2011. jún. 14. 10:49
10/14 anonim válasza:
Ezt most 80%-os 23L-nek írtad? :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!