Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha teljesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha teljesen hiányzik belőlem a szexuális vágy? Szó szerint a hátam közepére sem kívánom, de a párom kedvéjért néha megteszem, de akkor sem esik jól.

Figyelt kérdés

31éves vagyok,5éve együtt,1gyerek. Most már ott tartok hogy teljes mértékben,elvagyok szex nélkül. Nem hiányzik,és csak kényszerből csinálom. Olyankor alig várom hogy vége legyen. Szeretem a párom,talán a sok stressz,és a mindennapi megélhetés is közrejátszik.

Tudom hogy ez így nem jó,és hiába döntöm el hogy változtatok,egyszerűen nem megy!

2011. jún. 14. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt beszéld meg a pároddal, hogy ez van. És, ha Ő szeret akkor nem fogja hagyni, hogy "kínlódj" és együtt elmentek orvoshoz. Lehet, hogy csak szimpla hormonprobléma, de az is lehet, hogy ha kicsit segítene otthon akkor ez a gond is mérséklődne.
2011. jún. 14. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Pasit még nem hallottam ilyesmiről panaszkodni tehát nyilván lány vagy. :)

Amit leírtál az bajt jelenthet két szempontból:

a, lelki: nem állítom, csak mint lehetőséget sorolom, ha nem vagy rendben a pároddal, nem szereted őt akkor érthetően nem is kívánod... csakhogy ebből előbb utóbb az lesz (mert a pasik megérzik), hogy mást keres és szavad nem lehet érte. Tisztességesebb leülni megbeszélni, párterápiára menni, közös programokat szervezni, megpróbálni a kihűlt parazsat feléleszteni mielőtt hamu lesz belőle.

b, ha nincs ilyen baj akkor viszont irány az orvos, mert félő, hogy a hormonháztartásod borult fel. Ha esetleg erőteljes hízást vagy fogyást tapasztaltál az elmúlt időben esetleg vérzési rendszertelenségeid is vannak akkor ne habozz és járj utána mielőbb, nehogy komolyabb baj legyen mögötte!

Mindenesetre ne törődj bele és tégy magadért mielőbb!

2011. jún. 14. 11:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Úgy érzem szeretem a párom,bár már nem úgy mint eleinte. Elég rutin szerűen élünk. Nagyon sokat dolgozik,én meg a gyerekkel. Kezdek nagyon befásulni,ráadásul az anyagi helyzetünk is rémes.

Szórakozni nem szeret járni,ő soha nem szervez semmit. Ha nagy ritkán megyünk én erőltetem. Tisztába vagyok vele hogy megcsalhat,és talán igaza is van,de néha úgy érzem nem is bánnám. Akkor nem engem "zaklatna".

Alapjáraton jól megvagyunk,a szexet leszámítva,bár elég nehéz természet vagyunk mindketten.

Nem tudom milyen orvoshoz kellene mennünk,és abban sem vagyok biztos hogy eljönne velem,mert szerinte csak az én hibám hogy nem esik jól a szex.

2011. jún. 14. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Körzeti, szexuálpszhiológus, szexterapeuta orvosok tudnak segíteni.
2011. jún. 18. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!