Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugye az nem törvényszerű,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye az nem törvényszerű, hogy egy alacsony pasinak kicsi legyen a szerszáma?

Figyelt kérdés
A pasi kb 170 cm.
2011. jún. 14. 00:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hát én már találkoztam alacsony manussal,akinek bizony kicsi volt... volt már 180cm-es is akinek szintén pici volt-viszont ő jól csinálta a dolgokat... és volt már 185cm-es is neki meg hatalmas volt :DDDDD nálam eddig magasságfüggő,akkor? N.
2011. jún. 14. 01:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csessze meg minden olyan kommentelő aki a 15cm-es farkat leszólja. Csak hogy tisztába legyetek vele Magyarországon ez az átlag méret... Nekem volt dolgom 19cm-es farokkal és fele olyan jó nem volt vele mint a mostani párommal akinek 14cm. Nem fájt az előzővel sose nem volt baj, hogy nagy. A párom mikor tövig beteszi nagyon jó érzés nagyon mélyen érzem a vastagsága is nagyon jó és sokkal nagyobb élvezetet tud nyújtani. Nem a cm hanem a vastagság az ami a legjobban dominál.
2011. jún. 14. 01:46
 13/19 anonim ***** válasza:

Kedves 0:43-as!

Nem hiszem, hogy le kéne szólnod a 15-ösöket....csupán irigységből teheted, hogy leszólod ezt a méretet. Biztos 23cm-s farkad van és sajnálod, hogy nem tudsz egy nőt se megdugni úgy, hogy teljesen betehesd és ne fájjon neki. Tudod a nők nagy százaléka nem birja a 20fölötti farkakat. Na minxdegy az irigység sokra képes :) Bánhatod, hogy nem akkora.

2011. jún. 14. 01:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok 20 fölötti, de végül is teljesen mindegy. Mindenki boldoguljon azzal, amit a sors adott neki. A 23-assal is ugyanúgy el lehet menni 2 perc után, a nőnek semmi élvezetet sem adva, mint a 15-össel.
2011. jún. 14. 01:56
 15/19 anonim ***** válasza:
A lényge h tudják h kell használni és figyleni kell a nőre is.
2011. jún. 14. 01:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Kis ember nagy bottal jár! :D
2011. jún. 14. 03:03
 17/19 anonim ***** válasza:
am ja ezt is akartam mondani...szokták mondani...
2011. jún. 14. 03:03
 18/19 anonim ***** válasza:

centiztek itt állandóan, vastagság sokkal fontosabb, de amúgy meg egyiken se múlik a jó szex!

voltam már kicsivel, mégis legjobb volt vele, a lényeg hogy a farkán kívül milye van még...

2011. jún. 14. 11:36
 19/19 anonim ***** válasza:

hát nem tudom én 170 vagyok, a hímtagom kb: 12-13/4,5

Szóval nálam törvényszerű sajnos :D

2011. jún. 14. 13:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!