Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye az nem törvényszerű, hogy egy alacsony pasinak kicsi legyen a szerszáma?
Figyelt kérdés
A pasi kb 170 cm.2011. jún. 14. 00:37
1/19 gggTt válasza:
178 vagyok és 15centi, vond le a következtetést
3/19 A kérdező kommentje:
2.!! natakarogggy a p.csába...
Miért kell idiótázni??
(bármit is írsz erre... nem nyitok vitát SEMMIRŐŐL) :)
2011. jún. 14. 00:41
4/19 anonim válasza:
Én is kb. annyi vagyok és 15cm, úgyhogy egyáltalán nem törvényszerű. Nem a testmagasságon múlik.
5/19 anonim válasza:
Ne verjétek magatokat 15 centis kis fogpiszkálók, a lányoknál ilyen mérettel csak középiskola első osztályban lesztek menők! :)
6/19 anonim válasza:
én meg nyitok: ott a kereső baloldalt (vagy a google). beírod, már vagy 150-en kérdezték előtted
7/19 anonim válasza:
ja még valami: 170centi neked mióta alacsony?
9/19 anonim válasza:
170 centis pali igenis alacsony.
10/19 gggTt válasza:
mi legalább felvállaljuk ŐSZINTÉN amink van....
első voltam
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!