Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jobb? vékony vagy kicsit husi csajjal szexelni?
Figyelt kérdés
mostani barátnőmön van mit fogni de nem molett csak kicsit van combja meg segg... nagyon szexy de még életbe nem voltam vékony nővel. szerintetek az jobb???2011. jún. 14. 00:12
11/12 anonim válasza:
Az én barátomnak eddig csak pici nagyon vékony barátnői voltak, és csak velük szexelt. Ezért nem értettem hogy hogy lépek én a képbe, mert én picit husisabb vagyok (nem nagyon)... és azt mondta hogy ezerszer jobb, van mit fogni belemarkolni a fenekembe, mellembe, nem csak a csontokat érzi amik törik :) szóval én megnyugodtam hogy nem minden a csontvázak körül forog:)
12/12 anonim válasza:
hát szerintem a sex nem attól függ h h néz ki a lány. max annyiban h mennyire izgul fel a fiú a testére. de a tudomány, a sex művészete az ami pontot tesz az i-re...nem pedig a kilók.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!