Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik jobb? vékony vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik jobb? vékony vagy kicsit husi csajjal szexelni?

Figyelt kérdés
mostani barátnőmön van mit fogni de nem molett csak kicsit van combja meg segg... nagyon szexy de még életbe nem voltam vékony nővel. szerintetek az jobb???
2011. jún. 14. 00:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem kivánatosabbak.....a vékonynál félnék h öszetöröm. Jó a vastag comb és a nagy segg egy nő szerintem igy nőies. A divat most a csontvázcsaj 50kg no segg no mell. Sztem az szar. De ez még csak a külsőt jelenti. Lehet egy vékony csaj jobban pörögne a farkadon. (19 lány)
2011. jún. 14. 00:25
 2/12 A kérdező kommentje:
jajaja! meg felizgatnak a vékony csajok is, gondolom mert sosem voltam még olyannal életemben.:D egyszer letesztelek már egyet, csak most van barátnőm
2011. jún. 14. 00:27
 3/12 anonim ***** válasza:
hahahha :D Am nem minden a külsőn múlik :) Figy max az izgatottság más, de ez olyan, hogy neked kell tudni melyik izgat jobban. Azzal lesz jobb a szex is.
2011. jún. 14. 00:31
 4/12 A kérdező kommentje:
ja mind2 típusban megtalálom a szépséget, csak már régóta egy típust rakok, ezért kezdek fantáziálni a vékonyabb verzión is. persze sosem csalnám meg a barátnőm, ezzel nincs baj
2011. jún. 14. 00:34
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
A vékony csajnál fájdalmas az anális szex, mert szúr a seg csontja.
2011. jún. 14. 01:42
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem embere válogatja, kinek mi jön be jobban.Én például a vékony nőket szeretem, nekem eddig csak ilyen barátnőm volt.
2011. jún. 14. 09:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok neked. "Egyszer majd letesztelek ilyet." Gondolom, nagyon szerelmes vagy a mostani barátnődbe.
2011. jún. 14. 09:50
 8/12 anonim ***** válasza:
2011. jún. 14. 10:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy melyik típus jön be, meg attól is, hogy az adott személy milyen az ágyban.
2011. jún. 14. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit husi csaj sokkal jobb.

Nem is lehet ezt leírni, egyszerüen jó érzés, hogy van mit megfogni, mellek, fenék és nem csak tenyérbevaló.

Hozzábújni is jobb egy husi csajhoz és nagyon soknak a szája is mámorítóan puha.

Egyszóval, husi csajok!

2011. jún. 14. 13:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!