Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen a számotokra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen a számotokra optimális péniszvastagság?

Figyelt kérdés

Valamiért a milliárd péniszméretes kérdésnél legtöbbször a hosszról ír mindenki, meg azal jön, hogy nem az számít, hanem a vastagság...

Kb milyen az optimális pénisz vastagsága mereven? -szerintem célszerűbb, ha valami tárgyhoz hasonlítjátok, pl wc papírguriga, banán stb, mert a centikkel így kapásból nem mindenki tudja felmérni, és ez esetben pl fél centi is rengeteget jelenthet.

2011. jún. 13. 23:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egymás mellé teszed az azért már elég vastag a másik meg sztem teljesen normális.
2011. jún. 15. 09:07
 12/14 A kérdező kommentje:

Nos, csak most tűnt fel, hogy két 81 százalékos válaszadó vitatkozik. Először is ugye mindketten lányok vagytok?

Másrészt, második 81 százaékos, nálam úgy van, hogy az ujjaim jelentésebben kiszélesednek ha egymásmellé rakom őket a harmadik újjjpercüknél, így ha a hármat egymásmellé téve mérem, kb 5,5 cm vastagságot kapok. Létezik ilyen pénisz állítólag, viszont kétségtelenül a nagyobb fajták közé tartozik... Nekem sajna alig szélesebb a péniszem a legvastagabb pontján, mintha ugyanígy két ujjamat teszem egymás mellé, tehát esetemben inkább a másik 81 százalékos módszerével lehet meg a vastagság.

Ha nem nagy kérés, megtennéd, hogy egy vonalzón lemérnéd a 3 ujjad szélességét és leírnád nekünk?

Másik 81 százalékos: nálad kb ez a méret vált be? -mármint, mint amit leírtál a kúpbarakós módszerrel?

2011. jún. 15. 10:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Az egyik tuti lány. :P Igen nekem az vált be.
2011. jún. 15. 21:16
 14/14 A kérdező kommentje:

Akkor mindketten lányok lehettek -bár utólag végignézve az előzményeket, biztos, hogy mindketten azok vagytok. :) -legalább is nagy eséllyel.

Jó látni, hogy sokfélén vélekedtek -dacára az azonos százaléknak is :P :).

Így van akinek pont az én alig 4 cm átmérőjű szerszámom és a hozzá hasonló méretűek az optimálisak, viszont ezek szerint nem kell aggódniuk az átlag fölötti vastagságúaknak sem, hogy elszalad minden lány, ha meglátja...

Nem tetszhet valaki mindenkinek -így gondolom a méretre is igaz ez... -így amondó vagyok, hogy a másik 81 százalékos, valszeg kiröhögne, ha meglátná miből gazdálkodhat..., viszont örülök, hogy van akinek az ő igényeinél jóval kevesebb az optimális, különben mi a vékonyabb fajta pénisszel rendelkező fiúk, senkinél nem rúghatnánk labdába. :)

2011. jún. 16. 00:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!