Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen a számotokra optimális péniszvastagság?
Valamiért a milliárd péniszméretes kérdésnél legtöbbször a hosszról ír mindenki, meg azal jön, hogy nem az számít, hanem a vastagság...
Kb milyen az optimális pénisz vastagsága mereven? -szerintem célszerűbb, ha valami tárgyhoz hasonlítjátok, pl wc papírguriga, banán stb, mert a centikkel így kapásból nem mindenki tudja felmérni, és ez esetben pl fél centi is rengeteget jelenthet.
"A mutató a középső és a gyűrűs ujjad a másik kezeddel fogd össze,de az ujjaid ne egymás mellett legyenek hanem kúp alakban."
Nem tudom, egy pasi ujjai mennyivel vastagabbak, de én most megnéztem a sajátomon, és hát ez borzasztó kevésnek tűnik így. Esetleg ha egymás mellé teszem őket, és nem kúp alakban, akkor az úgy már kezd közelíteni egy normális pénisztől elvárható vastagsághoz. Szerintem. ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!