Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hajlandóak vagytok szexelni egy sráccal (ha szimpatikus persze), akivel először találkoztok?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy velem is előfordul,hogy egy számomra helyes csajjal kerülök kapcsolatba,arra gondolok,hogy szívesen megdönteném,de kultúra meg etiket,udvariasság stb.Ti hogy vennétek,ha valaki ezt felrúgná?:)2011. jún. 13. 22:30
11/24 laci95874 válasza:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:40 válaszolónak:
Persze meg ha barlangokban élnénk...
12/24 anonim válasza:
Nagyon értelmes vagy, látszik. Én legalább normális megfogalmaztam a véleményemet, te meg csak szimplán lerib.ncoztál, amivel biztos sokat segítettél a kérdezőnek, hasznos választ kapott.
13/24 anonim válasza:
22:55-nek
A kérdező írta, hogy ha nem lenne kultúra, etikett, udvariasság.. Hát én csak elképzeltem, hogy ha nem lenne én mit tennék.
14/24 anonim válasza:
22:43 Ne foglalkozz az álszent lotyókkal,akik még saját maguknak is hazudnak csak hogy jó képet mutassanak magukról.Nem egy olyan nő volt eddig akiről azt hittem,hogy soha nem fogom meghúzni,mert kis szende és romantikus és csak a szerelmemmel és... egy óra múlva már tele volt a szája!Ezzel nem is lenne gond,csak akkor minek teszi az agyát?! Bocs ha közönséges voltam,de ez a véleményem az ilyen csajokról.Jó tudom,hogy aki ide ír az kivétel mert ők aztán soha!!! :)
15/24 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy aki leribizett álszent lotyó, mert lehet hogy ő tényleg nem lenne erre hajlandó, de attól hogy én igen és ezt be is vallom még én se leszek ribi. Azért köszi az utolsónak, jólesett a hozzászólásod:)
16/24 anonim válasza:
Részemről nem. Nem is etikett, meg illem, meg mit vernek a fejünkbe.. Én a testem féltem a nyavalyáktól. Tudom most írjátok majd, hogy óvszer... ízlések és ficamok.
Vagy nagyon részegnek kell lennem, vagy a pasinak kell nagyon különlegesnek lennie. Egy gyors menet egy klotyóban... mire jó az? Ki tud ott elélvezni a pasin kívül?
Haza nem vinném, hozzá haza vele nem mennék, sőt sehova sem. Félnék, hogy reggelre nem lesz vesém, májam és életem.
L/29
17/24 anonim válasza:
Hááát....én azt hiszem tudnák mesélni....oylan értelemben, hogy az első ilyen azt eredményezte, hogy mai napig együtt vagyunk....(4,5év)
18/24 anonim válasza:
Nem. Zavarna, ha tudnám, hogy nincs jövője a dolognak (én már egy csókkal is így vagyok), zavarba ejtően sokat rágódnék rajta később. Meg zavarna, hogy ilyen múltam van. Szóval a válasz: NEM.
19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hozzászólást.Elég sokszínű,ugyanakkor a kérdés eldöntendő,tehát két válasz lehetséges.És én azt figyeltem meg,hogy a két fajta válasz okai az,hogy "Én ki vagyok?" meg "Mit akarok?"A nagyon szűzies erkölcsbajnokoknál megfigyelhető,hogy leírja magát,mint egy mintát,amit már mindenki hallott,látott.És ezért a válaszadás oka sem a hozzáállásáról tanúskodik.Nem is tudom,talán a mai világ sugallja ezt és ezért akarunk kefélni,mint a nyulak.Annyi biztos,hogy nem azokat a szempontokat kell alapul venni,amiket szülőktől örököltünk.Nem vagyok nőcsábász,nem hazudozok és igyekszem a lelkiismeretemet tisztán tartani.És mégis,valahogy felbukkan ez bennem.Végül is arra vagyok a leginkább kíváncsi,hogy ez mással is így van-e,mert,ha igen,akkor talán emberi mivoltunkat próbáljuk megtagadni.Ez nem állítás,hanem felvetés.Azért érdekes ezen gondolkodni:)
2011. jún. 14. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!