Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti hajlandóak vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hajlandóak vagytok szexelni egy sráccal (ha szimpatikus persze), akivel először találkoztok?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy velem is előfordul,hogy egy számomra helyes csajjal kerülök kapcsolatba,arra gondolok,hogy szívesen megdönteném,de kultúra meg etiket,udvariasság stb.Ti hogy vennétek,ha valaki ezt felrúgná?:)
2011. jún. 13. 22:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem..nem adom olcsón magam.
2011. jún. 13. 22:32
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
elküldjük a p.csába, titokban meg szeretnék, ha mégis meghúzna, de azt nem illik ezért eltitkoljuk, hogy szeretnénk.
2011. jún. 13. 22:32
 3/24 anonim ***** válasza:
30%
hát sajnos elég sok lány belmegy ilyen dolgokba..de azokra a k*rvás jellemző illik...
2011. jún. 13. 22:34
 4/24 anonim ***** válasza:
73%
Nem, nálam soha nem jöhet szóba, de nem csak azért, mert nem vagyok egy könnyűvérű ribi, alapból ismeretlen ember nem vonz szexuálisan, csak az akibe már szerelmes vagyok.
2011. jún. 13. 22:35
 5/24 anonim ***** válasza:
0%
első,mért nem?xD
2011. jún. 13. 22:35
 6/24 anonim ***** válasza:
remélem
2011. jún. 13. 22:40
 7/24 anonim ***** válasza:
Hát ha nem lenne semmi ilyen illen, etikett stb. akkor valószínűleg már első randin mindenkivel lefeküdnék, mivel ha randira megyek vele már bejön annyira. :D De ha ezek a dolgok nem lennének, akkor valakivel esetleg nem is akarnék komolyabb kapcsolatot, járást, de simán dugnék egyet (kettőt:D).
2011. jún. 13. 22:40
 8/24 anonim ***** válasza:
60%

Ha szimpatikus az kevés. De ha vonzó, és szexuálisan vonzódom hozzá és érett, normális, határozott módon képes tálalni azt, hogy szexelni akar és semmi mást, akkor én simán belemennék. Csak szerintem az ilyen megbeszélt kalandok ritkák, mert a pasik félnek ezt így nyíltan kimondani, hogy csak szexet akarok, mert attól tartanak, hogy a lány beléjük habarodik és hiába beszélték meg előre, hogy nem visznek bele érzelmeket a lány csak elkezd valamit érezni és rájuk akaszkodik, keresi, "zaklatja" őket stb. Persze ugyanez előfordulhat fordított esetben is.

Na szóval én belemennék. Akár hosszabb távon is. Pl amíg egyikünknek sem lesz párkapcsolata addig simán mehetne egy ilyen érzelemmentes szexkapcsolat. De ezt nem azért írtam, mert jelentkezőket várnék itt és most.

20/L

2011. jún. 13. 22:43
 9/24 anonim ***** válasza:
18%
ribi vagy bocs
2011. jún. 13. 22:45
 10/24 anonim ***** válasza:
71%
Letojom, hogy mit gondolsz rólam, bocs.
2011. jún. 13. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!