Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok szexéhesek? Milyen szexet szerettek? Vadabb vagy laza, meghitt?
Figyelt kérdés
Én 19éves lány vagyok, igen korán elkezdtem szexelni, a mai napig szexmániás vagyok, ha tehetném mindennap azt csinálnám és sokat maszturbálok. Van párom akivel alig várom,hogy együtt legyek,nagyon szeretem orálisan kielégíteni akár mindennap 10szer megtenném :))) Lehet kicsit túlzásnak gondoljátok de én így szeretem. Ez már beteges?2011. jún. 13. 19:33
11/30 anonim válasza:
Nem beteges. Szerencséd van, ha a párod bírja szusszal :) . Mit jelent az "igen korán"?
12/30 A kérdező kommentje:
15évesen volt egy 2éves kapcsolatom, nagy szerelem stb... azóta bánom mert jobb lett volna késöbb :)
2011. jún. 13. 19:42
13/30 anonim válasza:
Észlények kedvéért:D kérdező ez rád mondható, na pá:D:D
14/30 anonim válasza:
De van mindig partnered hozzá? Vagy ezek csak vágyak és akkor teljesülnek be, ha éppen van párod?
15/30 A kérdező kommentje:
Igen ahogy felvetettétek a nimfománia dolgot utána néztem és tény és való van benne igazság....De biztos sok ilyen ember van még aki ilyen szinten vágyik rá. Azok akik mindennap szexelnek vagy akik mindennap csinálják maguknak már az is nimfo?
2011. jún. 13. 19:48
16/30 anonim válasza:
Persze, képmutató az egész oldal, saját bajuk miatt, lehordják itt a dolgokat.
17/30 A kérdező kommentje:
Van párom már régóta és ő is nagyon szereti de 1nél többre nem képes viszont én igényelném még. Ha este együtt voltunk akkor másnap én még szivesen maszturbálok 2-3szor. Nem érzem, hogy nem lennék kielégülve, csak nagyon szeretem és egyszerűen vágyom az érzésre, mert jól esik.
2011. jún. 13. 19:51
18/30 anonim válasza:
És megkívánsz másokat is? Csalod a párod, vagy ha nem akkor nehezedre esik nem megtenni?
19/30 anonim válasza:
Hánny férfival szexeltél eddig? Hánny éves vagy? Ez is befolyásolja a nimfo fogalmát.
20/30 anonim válasza:
Ja és mióta van az, hogy ennyire vágsz rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!