Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zalaegerszegen hol lehet eltölteni egy kellemes délutánt a párunkkal, ahol nyugis és esetleg meghitt a hely?
Én sétálgatnék a városban, bár az tény hogy nincs sok park vagy zöld terület, ahol nyugodtan lehettek. Étteremnek ajánlanám a Tavernát, nagyon jó hely, és nagyon, nagyon hangulatos, igaz nem valami olcsó. Akkor szerintem a Kiskakas is nagyon jó étterem, szintén hangulatos, főleg este és nem is drága. Én szeretem a Gerő cukrászdát is, szerintem az is megfelelő, bár ott azért nagyobb a forgalom, nem lehet annyira "összebújni".
Én nagyon szeretem a kiülős helyeket, ahol ki lehet ülni a szabad levegőre, bár az ugye most télen nem valami kellemes:)
Sajnos nem éttermet nem nagyon tudok mondani, hiszen valljuk be, Zegen nincs egy park vagy tér ahol sétálgatni vagy leülni lehetne. Szerintem menjetek el egy filmre a moziba, ott a sötétben össze lehet bújni, főleg ha a felső sorokba kértek jegyet, utána meg egy étterembe, vagy csak egy cukrászdába megenni egy sütit.
valamelyik étterem amit itt ajánlottak, utána mozi, majd egy esti séta a városban. kivilágítva egész tűrhető. ez egy jó program szerintem. egyéb fergeteges ötletem sajnos nincs :)
23f
Nyáron a Gébárti tóra is érdemes kimenni sétálni és andalogni, tavasszal az Azáleás-völgybe. Csodás hely amikor nyílnak a virágok.
Aztán ott van a Falumúzeum, szerintem nagyon aranyos hely, persze arra meg kell érni, egy 16 éves csacska csajszit tuti nem fog érdekelni...És nagyon jó a kilátás a tévétoronyból is. Persze az sem mindenit érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!