Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy rokonod, (unokatestvér, féltesó, esetleg nevelőszülő) akart tőled többet? Mit reagáltál rá?
Figyelt kérdés
Egyik kérdésben olvastam, hogy meg szexeltek is.2011. jún. 13. 17:46
11/15 anonim válasza:
L16... hát bocs, de ez sem normális, amit csináltál. Nagyon nem. Undorító úgy konkrétan.
12/15 anonim válasza:
Ezek utan mind2en ugy viselketünk, mintha semmi nem törtent volna, igy a legjobb, egyszer volt jo volt ennyi volt. Bar nem zavkoznek el egy következö alkalomtol sem, csak van felesege es igy nehezkes.
Es szerintem egyaltalan nem gaz, örömet okoztunk egymasnak es kesz. Amugy is, ö csak a nagybatyam, ha az apam lenne akkor megertem, hogy kiakadtok, de csak a nagybatyam...
L 16
13/15 anonim válasza:
Szerintem apád nem így állna ehhez a kérdéshez..
A vérrokonod,aki korban akár még az apád is lehetne,nem mellesleg elvileg egy példamutató férj,családapa.Vagy legalábbis annak kéne lennie,de qrvára nem az.Neked meg valami nagy baj lehet a fejeddel,ha ezt te teljesen normális,elfogadható dolognak tartod.
15/15 anonim válasza:
L16 TISZTA SZÉGYEN VAGY A NAGYBÁTYÁDAL EGYÜT!EZZEL A FELFOGÁSAL AZ UTAK SZÉLÉN A HELYED,HABÁR NINCS KIZÁRVA HOGY OT TEVÉKENYKEDSZ,AZT IS MEG MEREM KOCKÁZTATNI HOGY A NAGYBÁTYÁD KÖZREMÜKÖDÉSÉVEL!SZERINTEM HA LESZ GYEREKED ÉS FIAD LESZ,EZZEL A FELFOGÁSSAL TE FOGOD BE VEZETNI A SZEX REJTELMEIBE,NEM GOND EZ CSALÁDBAN MARAD!ENGEM IS KI ELÉGITHETNÉL ORÁLISAN VÉGÜL IS CSAK ÖRÖMET OKOZNÁL!:):):)IDIOTA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!