Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy rokonod, (unokatestvér, féltesó,
esetleg nevelőszülő) akart tőled többet? Mit
reagáltál rá?
nem. csak ovis koromban azt álmodtam hogy az unokatesómmal kézen fogva pörgünk. ez akkor nagy dolog volt :D
2011. jún. 13. 17:48
Egyszer volt, akkor még fiatalabbak voltunk... én olyan 10-11-12, az unokatesóm (fiú) meg pár évvel fiatalabb lehetett. Azt kell tudni, hogy ritkán találkoztunk, szóval nem voltunk annyira "összenőtt" rokonok. Egyszer mikor épp star wars-osat játszottunk én voltam Amidala hercegnő, ő meg a palija (sosem értettem a star wars-hoz, de ő imádta, ezért játszottunk mindig azt:D) és egész jól elvoltunk, míg rá nem akart venni engem, hogy vmi szexuális töltetű jelenetet játszunk el. Na ott mondtam neki h ezt nem kéne xD sztem csak a kíváncsiság hajtotta, de kicsit bizarr volt azért :D
2011. jún. 13. 17:53
3-8 éves koromig mindkét velem egyidős fiú u.tesóm belém volt zúgva állítólag, most már csak tetszek nekik :'D
2011. jún. 13. 17:54
Meg a telen a nagybatyam ajanlotta fel, hogy segit nekem tapasztaltabba valni, de csak elöjatekig mentünk. A szammal kielegitettem, de semmi több nem volt, tenyleges szexet mar nem akartam és nem is engedtem neki.
L 16
2011. jún. 13. 18:00
5/15 A kérdező kommentje:
O.O azt hittem, csak nekem van ilyen unokatesóm..
6/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ügyes vagy, hogy nem hagytad magad, ha már felizgatott!
A nagybatyamnak azert megsem engedem a dolgot, hülye azert nem vagyok! Meg csak az hianyzona, hogy felcsinaljon...
A te unokatesos sztoryd, hogy volt?
L 16
2011. jún. 13. 18:22
8/15 A kérdező kommentje:
Én 18 éves vagyok. Kb fél éve volt egy esküvő, amire mind2 családot meghívták. Félrehívott beszélgetni. Utoljára kb 12 voltam amikor találkoztunk. Kérdezősködött, hogy van-e barátom, voltam-e már fiúval. Közben elkezdett taperászni. Kérdezte, hogy mit szólnák egy együttléthez?
Mondanom sem kell, köpni-nyelni nem tudtam. Fogtam magam és ott hagytam, elmentem a többiek közé és kerültem a társaságát.
Ő 31 éves volt.
Mert szerinted,kedves 16 éves lány,az még a megengedett kereteken belül van,hogy lesz*pod??Már ez is messze túl van rajta..De persze te nem vagy hülye,ezért nem engedted neki,hogy megdugjon.
2011. jún. 13. 18:32
10/15 A kérdező kommentje:
És ezek után, hogy közeledik feléd? Nem mondta el a szüleidnek?
Kapcsolódó kérdések: