Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy szolga sráctól kérhetné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy szolga sráctól kérhetnétek vmit, mit kérnétek? FIÚK és lányok egyaránt válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Találkozni fogok egy sráccal és mondta, hogy bármit kérhetek, de nekem még sose volt ilyen csak vonz. Adjatok ötleteket. Természetesen sex is lesz!
2011. jún. 13. 17:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Adjon 25 kanna benzint és ugyanennyi sört.
2011. jún. 13. 17:45
 12/21 anonim ***** válasza:

Este menjen vissza helyettem öntözni, majd holnap reggel is elmehetne helyettem melózni, a kettő között persze lehetne szex is

26/N

2011. jún. 13. 17:48
 13/21 A kérdező kommentje:
Én SZIVATNI AKAROM! Tehát pl a fenekébe fogok rakni vmit:) Értitek? Nem jót akarok neki....
2011. jún. 13. 17:50
 14/21 anonim ***** válasza:

A fenékbe pakolás szerintem a kínzásnak nem a finom verziója... XD És szerintem egy életre megbánja, hogy ilyet mondott.

Én jelen pillanatban befognám tételeket kidolgozni :D

De finom szívatás...parancsolj rá, hogy rakja hátra a kezét, és mondjuk finoman harapdáld végig a testét, vagy karmold végig a mellkasát. Ha van valami kis vesszőszerű dolgod csapj rá egy kicsit a fenekére...az a lényeg, hogy felváltva legyen egy kis fájdalom, és szexuális öröm.

2011. jún. 13. 17:52
 15/21 anonim ***** válasza:
erotikus masszázst-de nem ilyen kamu simogatást,hanem frankón aminek van egy-két technikája... !
2011. jún. 13. 18:02
 16/21 anonim ***** válasza:

na eccer mán írtam, de ide is beteszem mert jó:

Talpsózós vallatás... na az durva.

Tudjátok, amikor az alanyt lekötözik hason/hanyatt fekve egy padhoz/ágyhoz, bekenik vízzel a talpát, majd jó sok nagyszemű sót dörzsölnek rá. Utána meg beengedik a kecskét, ami elkezdi nyalni az alany talpát, ami ugye csiklandoz mint állat :D Viszont ő nem tud rángatózni se, mert ki van kötözve és akár órákon keresztül is lehet kényszerröhögtetni.

+ hatás, ha a száját is bekötik...

:D :D

2011. jún. 13. 18:12
 17/21 anonim ***** válasza:

hmm... ez jó.

de mi is az a film... a lazább az I spit on your grave a másik pedig aaaa... philoshopy of a knife. szuperek, lehet ötletet meríteni.

a fűrész filmek sajna gyengék.

2011. jún. 13. 18:31
 18/21 anonim ***** válasza:

-Feldugnék neki egy seprűt majd ráparancsolnék hogy térdencsúszva seprűvel a seggében söpörjön fel

-Megkérném hogy nyalja ki a puncim pisiléd (vagy popsim kakilás) után

-Ráraknék egy próázt és meztelenül sétáltatnám a házban kaját csináltatnék magamnak néha belerúgnék párat és a talpamat csókolgattatnám vele

2011. jún. 13. 18:37
 19/21 konnerth ***** válasza:
Remélem elég ha annyit mondok hogy kötözős játék :)
2011. jún. 14. 12:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem dugd meg egy felcsatolható műbránerral. Ez kínzás de azért nem hal bele. (Használj síkosítót)
2011. jún. 14. 12:20
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!