Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szolga sráctól kérhetnétek vmit, mit kérnétek? FIÚK és lányok egyaránt válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Találkozni fogok egy sráccal és mondta, hogy bármit kérhetek, de nekem még sose volt ilyen csak vonz. Adjatok ötleteket. Természetesen sex is lesz!2011. jún. 13. 17:20
1/21 anonim válasza:
Rabolja ki az egyik bankot, adja ide a lóvét és ne említsen engem a kihallgatáson.
2/21 anonim válasza:
valami különleges kaját főzőn nekem pucéran (csak kötény lehet rajta) ja és desszertet is kérek ;)
4/21 konnerth válasza:
Ha jó pasi akkor azt kérném hogy menjünk szobára....Am a te nemed mi?, kedves kérdező.
5/21 anonim válasza:
legyen gyakorlóbábu néhány technika finomítása erejéig..
nem tudom pontosan mekkora erővel kell szilánkosra rúgni egy térdet, és még a bordák törését sem érzem tapasztalat híján.
6/21 anonim válasza:
Süssön meg egy rinocéroszt nyárson és egye meg.
7/21 A kérdező kommentje:
Szex téren várok ötleteket. Kínzási ötletek, de persze csak határokon belül. Úgy lesz szolga h bármit megtehetek.
2011. jún. 13. 17:32
8/21 anonim válasza:
ehh? őő.. hát mit kérnél? ahhoz nem kell hogy szolga legyen.. férfi akkor megteszi ami neked kell oszt jól van.. nem? :D
9/21 anonim válasza:
fúú ez jó lehet :D Nekem ott tuti jönne az ihlet, most azért gondolkodnom kell.. olyat kérj amit még nem próbáltál, de nem mindennapi és lehet mást nem lehet rávenni ;)
10/21 anonim válasza:
a srac is pont azert mondta hogy megtesz barmit,csak epp nem mondta hogy szivesen meg du gna,igy adod te az otletet,a noknel ez altalaban bejon
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!