Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet azzal valamit csinálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ganja23 kérdése:

Lehet azzal valamit csinálni h később élvezzen el 1 lány? : D Bnőm már az előjátéknál elélvez párszor akármit akárhogy akármien lassan csinálok vele, én meg persze h nem kapok kényeztetést. Csajok/nők írjatok légyszives.

Figyelt kérdés
F/20
2011. jún. 13. 17:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

Ez elég fura, hogy ő meg semmit sem csinál... Ilyen azért nincs... Ez nem rendes párkapcsolat, főleg, ha már nem is szűz.. Biztos, hogy nem szűz már? Mert nekem ez furcsa...

Következő alkalommal egyszerűen vezesd a lényegre a kezét, úgy mit csinál? Ha elrántja onnan, vagy valami, akkor bizony szerintem hazudik, és nagyon is szűz még...

Lehet nem "mer" hozzád nyúlni.

17:47 voltam.

2011. jún. 13. 18:32
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

18.13 vagyok, mint említettem a nedvnek nem sok köze van az orgazmushoz. Én pl nem leszek nedvesebb akkor amikor éppen orgazmusom van, viszont akkor is hagyok magam után sokszor foltot, ha nem volt orgazmusom, szóval ebben szerintem kár bízni egyrészt, másrészt lényegében tök mindegy hogy van e orgazmusa, ha megjátsza az az ő baja lenne... lényeg hogy a nedv mennyiségében nem kell bízni!

Szerintem is egészen egyszerűen ha megy a "smárolgatás", simogatás, akkor fogd meg a kezét, és tedd oda, ahova te szeretnéd. Nekem is gyanús ez az egész... Ha annyira tapasztalt lenne, akkor nincs olyan hogy nem mer hozzád érni. Próbáld meg ezt hátha működik. Ha nem, akkor szépen álljatok le, és kezdj bele a témába, hogy ő mégis miért nem ad soha semmit, csak kap kap kap... Ha nem veszi el a kezét, simogat stb, akkor egy idő után elkezdheted levenni a nadrágod, feszegesd egy kicsit a határokat! A lényeg, hogyha úgy is tudod mi annak a következménye, ha te "kezdesz", hát ne lépj, hanem játszadozz, feszegesd meddig hajlandó elmenni, és bárhol megáll, ne kényeztesd te, hanem kérdezd meg tőle miért csinálja ezt...

2011. jún. 13. 18:52
 13/15 Joy Turner ***** válasza:
Az jó, ha elélvez, nem?? Ezek szerint érted a dolgod. Szerintem ez pozitív dolog.
2011. jún. 14. 15:07
 14/15 anonim ***** válasza:
a csaj tapasztalatlan,fél hozzádnyúlni..emlékszem,én is féltem hozzáérni a pasimhoz először,csak azt nem tudom a mai napig h miért:D nah mind1,a lényeg h sztem is kérdezz rá h miért,de nem hinném h túl sok tapasztalattal rendelkezik a lány,mert különben nem problémázna...vagy csak szimplán nagyon önző..vannak ilyen emberek:/
2011. jún. 20. 14:01
 15/15 anonim ***** válasza:
énis hamar elmegyek..de hagyom hogy a barátom is élvezhesse..nem szoktam leállitani :D
2012. jún. 11. 11:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!