Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azzal valamit csinálni h később élvezzen el 1 lány? : D Bnőm már az előjátéknál elélvez párszor akármit akárhogy akármien lassan csinálok vele, én meg persze h nem kapok kényeztetést. Csajok/nők írjatok légyszives.
Hát itt szerintem nem az a probléma, hogy már akkor elélvez...ha többször is el tud, akkor inkább tök jó.
Az viszont elég nagy önzőség, hogy te nem kapsz semmit. Talán mondd meg neki, hogy szeretnél viszonzást. Vagy egyáltalán ne csinálj vele előjáték közben semmit...
egy nő többszöri orgazmusra is képes! de kezdje ő a kényeztetést, és te csak utána juttasd el a csúcsra ;) vagy ha olyan feltűnően hamar megy el akkor megeshet hogy megjátsza..
Nem értem a problémát. Elmegy és utána nem elégít ki? :S
18/L
Rátapintottál a lényegre...
a nedvesedést is meglehet játszani?(Elég durván tiszta lucsok)
Szoptasd meg vagy 2-3*, aztán rájön, hogy miről szól a szeretkezés.
Na majd kapok a pofámra, de aki önző azt érdemli pepitában. /férfiak is, de most a csajról van szó/.
Nálam is ez a helyzet... fél-1perc alatt képes vagyok erre a mutatványra, de ez gyengébb érzés..
Ilyenkor pihi, foglalkozok a barátommal, majd utána újra én /elvileg ez lenne a "rendes".../ de itt már több perc kell, és sokkal intenzívebb a végeredmény.
Sokáig nem értettem mi van velem, de rájöttem, jobb, mintha semmi sem lenne, mint sajnos sok nőtársamnak.
Egyszerűen képes vagyok többre 1 alkalommal.
21/L
Én nagyon nehezen élvezek el, a nedvesedéssel viszont semmi bajom, szóval nem szabad összekeverni a kettőt. Érdemes lenne valahogy kipuhatolóznod, hogy vajon tényleg orgazmusok azok az orgazmusok, vagy csak azért van 8 egymás után már az első 5 percben, hogy utána legyen mire fogni, hogy te "nem kapsz semmit"...
Miért nem kezdi ő a kényeztetést? Amúgysem értem, hogy attól hogy ő már elment, miért ne kényeztethetne téged? Avagy minek kényezteted te szeretkezés előtt, ha tudod hogy utána nem lesz semmi? Térjetek lényegre néhány lenti simi után és kész.
Ezt mindenképpen beszéld meg vele, mert ugyan nem tudom hány éves a barátnőd, de erre rengeteg megoldás van, kivétel ha ő nem akar rá megoldást találni! 21/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!