Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora mérettel mennyire kell óvatosnak lennem?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, de van szerelmem, és idővel sor kerül majd a szexre is (még nem volt semmi). A péniszem 18 cm hosszú és valamivel több mint 5 cm vastag. A párom nem szűz már, de kicsit tartunk tőle, hogy ez az 5+cm kicsit túl sok lesz. Mennyi valóságalapja van eme "félelmünknek"?
20/F
2011. jún. 13. 16:47
11/15 anonim válasza:
Na, azért ez még annyira nem orbitális, mint ahogy néhányan írják itt, szerintem kicsit szándékosan is viccesre véve a figurát. :) Tény, hogy az átlagosnál valamivel nagyobb, de még egyáltalán nem vészes szerintem. Azért az elején legyél óvatos, tapasztald ki a partnered reakcióit, hiszen nem vagyunk egyformák, de aztán biztosan menni fog. ;)
12/15 anonim válasza:
17:32
de mikor bennt van, akkor már örülsz nem...?
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Persze gyengéd leszek, meg szerencsére pusztán szavakkal fel tudom izgatni annyira, hogy - saját bevallása szerint - nagyon nedves legyen, szóval úgy tűnik nem lesz gond, de hát mégis "kezdő" vagyok, és előtte fogalmam sem volt róla, hogy ez átlagon felüli méretnek számít.
2011. jún. 15. 18:22
14/15 anonim válasza:
izgasd fel jól ,az ujjaiddal tágitsd.Ha meg van ez már akk próbáld betenni s ha nem megy akkor még izgasd...Egyszer úgyis befog férni! Amig próbálkozol végig vigyeld a b.nőd arcát,az elárulja hogy mit érez,jóe neki amit teszel.
15/15 anonim válasza:
Köszönjük a tanácsokat:D
A nedvességgel nem lesz gond:P
Most is nedves vagyok pedig csak írogatunk egymásnak:D
Úgy leszopnám azt a vastag kemény farkát:P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!