Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora mérettel mennyire kell óvatosnak lennem?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, de van szerelmem, és idővel sor kerül majd a szexre is (még nem volt semmi). A péniszem 18 cm hosszú és valamivel több mint 5 cm vastag. A párom nem szűz már, de kicsit tartunk tőle, hogy ez az 5+cm kicsit túl sok lesz. Mennyi valóságalapja van eme "félelmünknek"?
20/F
2011. jún. 13. 16:47
1/15 anonim válasza:
Ne félj, nekem picit még nagyobb is, és nem volt komolyabb baj, max kicsit több 'bemelegítés' kell a csajnak.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2011. jún. 15. 16:05
3/15 anonim válasza:
-Előjáték!-mondaná egy szexmester
-Jól csárázzad ki!-mondja Lakatos Zsiga
4/15 anonim válasza:
nagyon. ez már nagyon hatalmas...
5/15 anonim válasza:
Az én barátomnak is 5+os, talán még nagyobb is.
Főnyeremény. Persze kell, hogy benedvesedjen jól a lány előtte, de ne félj, be fog férni :)
6/15 anonim válasza:
Jesszum maris... Ne már ez baj nem lehet... Szerintem a barátnőd örüljön neki... Élvezzétek egymást, és merüljetek el a testi örömök tengerében! :D
7/15 szamo77d válasza:
Nagyon vigyázz a bnődre! Légy gyengéd és óvatos!
8/15 anonim válasza:
Nem hinnem hogy gond lehetne....anno nekem sem vlt az....viszont tenyleg figyelj minden reakciojara, mert fontos :P
9/15 anonim válasza:
úristen, mit akarsz te ekkora orbitális fa..al????
10/15 anonim válasza:
Ez már nem a normál kategória. Ekkorával még nem volt dolgom, de a 4.5 centi feletti már kicsit nehezen megy be.
24 L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!