Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak. Véleményetek erről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak. Véleményetek erről mi? öszintén

Figyelt kérdés

Sziasztok.mi a véleményetek? néhány kép !kicsi nagy vagy pont jó?és hogy teccik -e?

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 13. 15:36
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
74%

Wow, férfiak beindultak ;D

Töménytelen mennyiségben rakj fel csak ne takarj semmit XD

De különben szerintem nem vagy 100-as , hogy ilyen képeket raksz fel , és ide kiteszed kérdésbe :S

2011. jún. 16. 14:36
 32/38 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből a két képből is le lehetett szűrni, hogy milyenek a melleid, szóval ebből már annyira látszik, hogy elismeréseket gyűjtesz be, szerintem szerezz be egy barátot, legalább akkor lenne aki dícsérné, és megspórolnál egy csomó energiát a képfeltőltéssel!
2011. jún. 16. 14:37
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Fúh -.- akkor legalább ne takargatnád te jó ég. Amúgy áááh nem fogom megérteni az ilyet, egy párkapcsolat nem azon fog múlni hogy mekkora a melled -.- vagy most nem értem hogy mirefel vannak itt ezek a képek...
2011. jún. 16. 14:55
 34/38 anonim ***** válasza:
36%

kurv@ vagy. és sztem kicsik és lógnak is. egyszóval undoritó. am sztem lehetsz vagy 16-17 éves kis ribi. undoritó vagy,ugye tudod? még az enyéim is szebbek de én legalább nem rakok ki ilyen képeket a csöcsömről. szánalmas -.-" reméllem ott veri valamelyik perverz állat a farkát agép előtt te nemtudom micsoda ...

PEDO MACI 4EWÖÖR :ĐĐ Xd

2011. jún. 16. 15:28
 35/38 anonim ***** válasza:

Nagyon szép!

16/F

2011. jún. 16. 15:50
 36/38 anonim válasza:
Kicsaptam rá!!!négy44!!
2011. jún. 16. 16:46
 37/38 anonim ***** válasza:
hát kicsit lóg de pont jó :D sztem 20 már meg vagy :D
2011. jún. 16. 19:25
 38/38 anonim ***** válasza:
54%
mit mondja mindenki hogy szép? hát nem is látni semmit!! az alakját is eltorzítja a kezével...
2011. jún. 16. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!