Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kiakadna, ha elmondanám neki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadna, ha elmondanám neki, hogy csak megjátszom az orgazmust?! Vélemények?

Figyelt kérdés

10 hónapja vagyunk együtt.Élvezem,ha csináljuk,nagyon is,be vagyok indulva,rendesen nedvesedem,de mégsem az igazi.

Az idióta válaszokra NEM vagyok kíváncsi!A többieknek köszönöm!

2011. jún. 13. 14:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. jún. 13. 14:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát ennek meg örülj, legalább figyel rád, és ez is azt jelenti, hogy szeret téged... Beszéld meg vele. Nekem is nehezen jön össze, én is örülnék, ha többször sikerülne, és nem lenne "ünnepnap", amikor összejön, de ő tudja jól, hogy ez nem miatta van, egyszerűen ilyen vagyok. Ha kellően értelmes a kedvesed, akkor megérti.
2011. jún. 13. 14:24
 13/19 anonim ***** válasza:
nekem még soha nem volt hüvelyi orgazmusom...nem jön össze...évekig próbálkoztunk,voltunk dokinál is,tanácsadáson is,semmi...csiklói orgazmusom az van,és élvezem a szexet hihetetlenül,de ha nem izgatja a csiklómat,nem tudok elélvezni...túl vagyunk rajta,élünk vele és megtanultuk kezelni a dolgot...de soha nem játszottam volna meg,hogy orgazmusom van...inkább leültünk megbeszélni...neked is ezt tanácsolom...ha a párod szeret,össze lesz törve egy ideig,de mondd,hogy hülye voltál,azthitted,hogy így jó,és nem akartad h magára vegye mert nem vele van a baj..ez fog a legtovább tartani,hogy lebeszéld arról,hogy ő csinálja rosszul és az ő hibája...ha tényleg szeret,és őszintén beszélsz vele,meg fogja érteni...kérd meg,hogy segítsen ezzel együtt élni és olyan technikákat kikísérletezni,ahol te is el tudsz élvezni...és igen,érezd rosszul magad amiatt,hogy megjátszottad és ezt mondd el neki minden nap...
2011. jún. 13. 14:32
 14/19 anonim ***** válasza:
14:32-es 20/L
2011. jún. 13. 14:33
 15/19 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm 14:32 !
2011. jún. 13. 14:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Csiklóorgazmusod sem volt? Próbáltad már?
2011. jún. 13. 14:40
 17/19 anonim ***** válasza:

Te sem igazán érted mi a lényege a pár kapcsolatnak :S. Rögtön kivágnálak, ha megtudnám, de most már tarts titokban. Mostani barátnőm is mondta hogy előző barátjánál megjátszotta. Én pedig szaván fogtam hogy nálam nem színészkedik. Tény és való hogy nehezen megy el, mert általában én megyek el hamarabb, és utána segítek ujjakkal neki is, de biztosra tudom hogy nem színészkedik.

21F

2011. jún. 13. 15:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele ahogy te . Nagyon közel vagyok hozzá de még sosem volt szex közben és megjátszottam , hogy van. Én nem mondtam el neki. De ha legközelebb csináljuk akkor nem fogom megjátszani magam , egyszer csak összejön már.
2011. jún. 13. 16:51
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is megjátszottam olyan 3 hónapig, de jobban szerettem annál, minthogy hazudjak úgyhogy, sírva-szégyenkezve de bevallottam neki. Elmondtam, hogy nem az ő hibája, csak egyszerűen nem megy és hogy nagyon sajnálom, neki akartam jót, szeretem és stb.

Férfija válogatja hogy mit reagál, de ő pl. csak megölelt és biztosított róla, hogy semmi baj, köszöni, hogy elmondtam, megérti és meg fogjuk oldani. Úgy is lett. Persze ehhez kellett az, hogy tényleg ŐSZINTÉN megbántam, és onnantól kezdve nyíltan megmondtam, hogy igen vagy nem. Ha egyszer bevallod már nincs stiklizés!!

Nem mindenki idióta.

2011. jún. 13. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!