Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadna, ha elmondanám neki, hogy csak megjátszom az orgazmust?! Vélemények?
Figyelt kérdés
10 hónapja vagyunk együtt.Élvezem,ha csináljuk,nagyon is,be vagyok indulva,rendesen nedvesedem,de mégsem az igazi.
Az idióta válaszokra NEM vagyok kíváncsi!A többieknek köszönöm!
2011. jún. 13. 14:10
1/19 Burny bácsi válasza:
Én kitekerném a nyakad. Ne mondd el neki. Ha eddig hazudtál, inkább tartsd titokban.
2/19 anonim válasza:
Igen, valószínűleg kiakadna... Miért játszottad meg?
3/19 anonim válasza:
szerintem kiakadna. szexben nem őszintének lenni? ehjehjj.
4/19 A kérdező kommentje:
Mert egyszerűen képtelen vagyok elélvezni!Szeretem Őt és azt akarom,hogy neki attól jó legyen.
2011. jún. 13. 14:14
5/19 A kérdező kommentje:
Abban reménykedem,hogy egyszer véletlen összejön.
2011. jún. 13. 14:14
6/19 anonim válasza:
Azzal, hogy átvered, csak rosszabb lesz neki - és neked is.
7/19 anonim válasza:
Attól még neki lehet jó, mert te nem élvezel el... A nőknek nem mindig van orgazmusuk, sőt sok nőnek szinte soha nincs, de ettől lehet jó a szex, nem dől össze a világ.
8/19 A kérdező kommentje:
Élvezem is én is,nagyon jó,néha érzem is,hogy nagyon közel vagyok.Na de reménykedjek tovább,hogy hátha megtörik a jég?Vagy mit tegyek? :/
2011. jún. 13. 14:18
9/19 anonim válasza:
Hát szerintem most már ne mondd el neki, mert valszeg nagyon rosszul esne neki... Vagy nem tudom, ha úgy érzed mondd el, csak nehogy megrendüljön a beléd vetett bizalma. Viszont ezentúl ne játszd meg. Ha kérdezi mondd, hogy mostanában nehezen jön össze és ennyi.
10/19 A kérdező kommentje:
Amúgy úgy értettem,hogy biztos folyamatosan ezen stresszelne,hogy nekem sikerüljön.Minden ekörül forogna,ismerem,milyen..
2011. jún. 13. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!