Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányik! Ti a szeretőtökkel hova szoktatok menni?
És milyen gyakran beszéltek? Mindennap?
Kort is írjatok légy szíves, és mióta vagytok együtt?
Igaz , hogy én pasi vagyok, de szeretője vagyok 2 lánynak is...(most le lehet b@szni, nem érdekel)
És mi mindenfelé el szoktunk menni, Az erdős hegyi kirándulástól kezdve az erotikus bárokig. Plusz az anyjáékhoz is...
kérdező, egyébként még nem mondtál semmit!
De gondolom fiú vagy...vagy netántán lány? Hány éves vagy?
És mióta vagy szerető ha az vagy? Vagy te a felháborodott fél vagy akinek a párjának van szeretője?
Én undorítónak tartom, ha valakinek van szeretője mindkét fél részéről. Remélem nem fogok arra a sorsra jutni, hogy engem megcsal valaha a férjem, feltéve ha lesz (férjhez menni sem divat már, hiszen többség úgy is elválik) és ezt a nagy korkülönbséges dolgot sem szívlelem......
19 éves lány vagyok :)
Én 27 éves vagyok.
Nem, nem szégyellem, ezek szerint sokkal jobb vagyok mint a pasijuk és amennyi időt csak lehet velem töltenek, mellettük van még 1 lány akivel dugó-komák vagyunk, amolyan néha szex néha buli meg szórakozás.
Nem szándékozom megnősülni maximum egyszer élettársi viszony. De nem érzem magam idősnek, és jól tartom magam.
Egyik lánynak sincs férja csak a párjuk. Szóval nem házasok.
De engem nem érdekel ha emiatt itt undorítónak tartanak, én jól érzem magam így ennyi.
A barátaim haverjaim szerint sem vagyok elmaradva semmivel és szerintük sem teljesen elitélendő ez....mert ha ez van akkor tényleg sz@r a kapcsolat, ahol már a nőnek szeretője van. (szinte csak élnek egymás mellett)
A nők meg szeretik az izgalmakat.
JA! És a 2 lány pasiját is ismerem, azaz megismertem, bemutattak nekik mint régi haver barát, azaz néha a show kedvéért meg h ne legyen gyanu elmegyünk néha 4-esben szórakozni. Meg játszom a jó havert a pasijuk előtt.
Persze lehet engem elítélni!!!! De lesz@rom!!
Nekem jó így, élvezem az életet , viszonylag jól keresek, van saját normális lakásom, normális szomszédok, normális barátok és kollégák.
Értem, de majd később csak jó volna találni magad mellé egy nem könnyű vérű lányt, hanem olyat aki igazán a társad lehet :) Ha nagyon kitolod, olyan 38 éves korodra akkor nehéz lesz már találni egy rendes lányt aki nem is foglalt és még korodbeli is :)
Sok sikert!
Írtam is!!!
Hogy szeretnék majd de nem most!
Szeretnék majd találni én is egy lányt, akit tiszta szívből tudok szeretni, és aki szintén viszontszeret engem is. És akivel majd összeköltözök és élettársak leszünk, akiben meglesz az amit keresek.
Ez a helyzet úgy sem fog örökké tartani. Amiben most vagyok. Ezzel tisztában vagyok.
Én úgy tervezem...:) hogy 30 évesen majd megpróbálok olyan lányokkal ismerkedni akikkel feltételezhető h egymásba szeretünk
És egy pasi még 35 évesen is ráér egyébként megállapodni valaki mellett!
Ha jól tartja magát akkor 35 évesen is simán lehet egy csinos 26 év körüli barátnője.
A főnököm most 36 éves és a barátnője 25 de azért mert jól tartja magát odafigyel magára sportol, és nem az a fajta aki leül 4 üveg sörrel a kanapéra meccset nézni!
Egyébként megsúgom neked kedves kérdező, hogy 23 éves korom óta élem ezt az életformát, h nem kell fix barátnő.
Az utolsó párkapcsolatom durva szakítással és kínnal végződött.
Ezért fordult kicsit a kocka....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!