Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányik! Ti a szeretőtökkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányik! Ti a szeretőtökkel hova szoktatok menni?

Figyelt kérdés

És milyen gyakran beszéltek? Mindennap?

Kort is írjatok légy szíves, és mióta vagytok együtt?

2011. jún. 13. 12:11
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

Hoppá nem vettem észre, bocsi :)

Lányok!

2011. jún. 13. 12:11
 2/27 anonim ***** válasza:
72%
Hát én nem tartok szeretőt! De talán valami erdei kis faház vagy ilyesmi ott nem hinném,hogy lebuktok. :)
2011. jún. 13. 12:19
 3/27 zahiara válasza:
100%
hogy szeretőkkel hová szokás menni? hát nem is tudom, nekem majdnem minden ismerősömnek van szeretője, ha te vagy a nő akkor ez nem a te dolgod, még akkor sem, ha ő nem él parner kapcsolatban. de minden esetre az a véleményem, hogy haza semmiféle képen sem. az a család otthona, szeretőnek semmi keresnivalója ott. ismerek hallomásból olyan nőt, aki haza viszi a szeretőt, míg a férj dolgozik. ja!! és az a kifogás rossz véleményem kimondásakor, hogy nem is a hitvesi ágyban, hanem a nappaliban csináljuk. na ez tök gáz. becsteleníti a család légkörét. szerintem galád teremtés!!!!
2011. jún. 13. 12:22
 4/27 anonim ***** válasza:
57%

Inkább keresnél egy olyan férfit, akit szeretsz és nem szertői státuszban van, sokkal jobban megéri.

Üdv: a szerintetek álszent pics@

2011. jún. 13. 12:24
 5/27 anonim válasza:
74%
Előbb romantikus vacsorára utána pedig egy hotelba.
2011. jún. 13. 12:26
 6/27 anonim válasza:
74%
Ez engem is érdekelne most, pl. szállodába lehet csak fél napra is menni? Már mint úgy értem, hogy reggeltől mondjuk délig?
2011. jún. 13. 12:32
 7/27 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nincs szeretőm,nem tudom mi a jó benne,inkább szakítanátok és úgy lennétek eggyüt.Nem ekllene bújkálni...
2011. jún. 13. 12:50
 8/27 anonim válasza:
59%
Megmondom én, mia a jó benne: Egyrészt, sok HÁZASSÁG
2011. jún. 13. 13:02
 9/27 anonim válasza:
59%
*kihűl és ezért, másrészt meg úgy sokkal izgalmasabb, több benne a kaland, ha titokban kell tartani :)
2011. jún. 13. 13:02
 10/27 anonim ***** válasza:
65%

Mitől lett ekkora divat szeretőt tartani? Senki nem tudja megeröltetni magát, uralkodni magán és hűséges maradni? Biztos kevésbé élvezetes mint belerondítani valakinek az életébe vagy megcsalni valakit. Pfff. Na mindegy. Én voltam álszent p.csa2

Menjetek szobára, szállodába, vagy a természet lágy ölén csináljátok, kocsiban, bárhol ahol a párotokkal is csináljátok. Kivéve otthon.

2011. jún. 13. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!