Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak pasik véleményére vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak pasik véleményére vagyok kíváncsi: Mi a véleményetek a szájbaélvezésről?

Figyelt kérdés
Több haverom és a báttyám is undorodik az olyan lányoktól,akik megengedik a szájba élvezést.Hamar a süllyesztőbe kerülnek,mert nem veszik őket komolyan.Röhögnek rajtuk,majd tovább lépnek,mert szerintük,amelyik lány mindenre hajlandó(többek között erre is) az egyenlő a k*vával,nincs semmi női tartásuk,és nem tudnak elképzelni velük komolyabb kapcsolatot.A normális,komoly kapcsolatot kereső pasik véleményére vagyok kíváncsi...
2011. jún. 13. 11:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg lehet hogy azért csinálja sok lány,mert örül hogy élvezetet okozhat a barátjának(van aki erre izgul..) és nem lehet qrvának minősíteni őket ezért...aki ezt teszi az egy igazi barom
2011. jún. 13. 13:14
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

Igaz én lány vagyok, de azért leírom. Fél éve van egy komoly párkapcsolatom és a barátomnak megengedem, hogy a számba élvezzen, mert szeretem és örömet akarok okozni neki.

Ő az 5., akivel szexeltem, de az első, akinek ezt megengedem, hogy a számba élvezzen. Pedig előtte egy ribi voltam (sajnos). Még egy egyéjszakás kalandom is volt, mindez 17 évesen. Tehát nálam az, hogy megengedtem, hogy a számba élvezzen a szerelem jele.

18/L

2011. jún. 13. 13:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szerelmes vagyok a barátnőmbe és tényleg tisztelem is őt. Van tartása, értelmes és gyönyörű. Mindezek mellett néha még le is nyeli.
2011. jún. 13. 14:23
 14/16 anonim ***** válasza:
2,5éve járunk de nem engedi... LOL mind1 ezvan:)
2011. jún. 14. 00:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Lenyelni??

Az én barátnőmnek még a szopás is tabu :(((

2011. jún. 14. 06:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Tudom h csak pasikhoz szólt a kérdés,de azért megkérdezném h akkor attól h egy pasi nyalja a csajt akkor ő micsoda?? Ha a páromnak örömöt okozok azzal h a számba élvezhet,és esetleg utána nem futok a fürdőbe h kiköpjem és elrontsam az egész együttlét hangulatát,akkor miért is vagyok k*rva?? mindig azt hallgatjuk h miért nem szeretik a csajok az orált,meg miért nem engedünk meg dolgokat,aki meg megengedi azt meg nem lehet komolyan venni??:O lehet h csak én nem vágom,de én nem látom az összefüggést..:/
2011. jún. 20. 22:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!