Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak pasik véleményére vagyok kíváncsi: Mi a véleményetek a szájbaélvezésről?
Figyelt kérdés
Több haverom és a báttyám is undorodik az olyan lányoktól,akik megengedik a szájba élvezést.Hamar a süllyesztőbe kerülnek,mert nem veszik őket komolyan.Röhögnek rajtuk,majd tovább lépnek,mert szerintük,amelyik lány mindenre hajlandó(többek között erre is) az egyenlő a k*vával,nincs semmi női tartásuk,és nem tudnak elképzelni velük komolyabb kapcsolatot.A normális,komoly kapcsolatot kereső pasik véleményére vagyok kíváncsi...2011. jún. 13. 11:39
1/16 WhiteLabel válasza:
a haverjaid meg a bátyád igazi hülyék.
Ha én nyalom a barátnőmet és telemegy a szám a nedveivel, akkor ő miért ne nyelhetné le?
Rég óta komoly kapcsolatban élünk, semmi köze a kettőnek egymáshoz.
2/16 anonim válasza:
Olyan lányt szeretnék komoly kapcsolatra, aki ezt megengedi és szereti is csinálni. Én pedig viszonzom neki. Így lenne teljes a szexuális életünk. Én ezért nem tartanám k*rvának, hanem csak annál jobban tisztelném és szeretném.
Természetesen ha tényleg egy k*rva lenne, nem maradnék vele, de ebből nem következik automatikusan a k*rvaság!
5/16 anonim válasza:
A roma közösségekben úgy tudom elterjedt, hogy a rendes nők csak evésre használják a szájukat. Ha erre gondolsz, akkor igen, el tudom ezt képzelni. Én úgy gondolom, hogy ez szokás kérdése, de ha szeretsz, nem gondolkozol azon, hogy ettől elveszíted-e a tartásod, mert véleményem szerint semmi köze hozzá.
6/16 anonim válasza:
Én lány vagyok és az a véleményem, hogy lesz@rom, hogy csak pasik véleményére vagy kíváncsi :D
7/16 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak,gratulálok,ezzel minősítetted magad...értelmiségi...
2011. jún. 13. 11:50
8/16 anonim válasza:
Én egyszer 3 férfi spermáját nyeltem le ;)
38/F
9/16 anonim válasza:
Szerintem nincs köze a kettőnek egymáshoz. Ettől még komolyan venném a lányt. Ettől függetlenül én nem szívesen élveznék senki szájába.
20F
10/16 anonim válasza:
ma 11:50: Szerintem te pont, hogy szépen minösítetted magad már a kérdéseddel, úgyhogy nem hiszem, hogy nekem kéne beszólnod. Elég röhejes vagy :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!