Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki mit gondol két lány egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol két lány egy pasi felálláshoz? Ha nincs megbeszélve, és párban éltek fiú létedre meddig mennél el a dologban?

Figyelt kérdés
Egy párt alkotunk immáron sok éve,s egyik nap feljött a legjobb barátnőm,s gondoltam meglepjük mi csajok a pasim.Sikerült is,de nekem az elején még ment,utánna már nem.addig tetszett a dolog amíg a lányt izgattuk a pasimmal,meg még az is ahogy mi csajok izgattuk őt!Viszont az nem volt megbeszélve hogy ki meddig megy el a játékban!Volt segéd ezközünk is,és én arra gondoltam hogy mi csajok izgatjuk a pasim,pasim meg minket.Gondoltam a pasim majd csinálja a lánynak az ezközzel,mi meg ketten maradunk a megszokott dolgokhoz.Hát ez nem így sült el,és enegem bánt!Nem volt szó arról hogy a pasim megdugja a csajt,arról sem hogy a csaj lefekszik a pasimmal!Mondanom sem kell hogy én kimaradtam ebből.Végignéztem ahogy a pasim megkeféli a barátnőm!Szerintetek jogosnak érzem hogy ez nem volt fer?Vagy ne vegyem ilyen komolyan?Valyon hogy fog kihatni ez a további kapcsolatunkra,úgy hogy a pasim szeretné még ezt így.Én úgy érzem hogy megcsalt a szemem elött,mintha ott sem lettem volna?Pedig én azt hittem hogy szeret,és tiszteletben tart ennyire hogy nem csinálja a szemem elött!Én nem csináltam magammal semmit!Nem kellet volna rájönniük hogy ez nekem már nem tetszik,hogy nem fér bele?A pasim egész este hozzám sem nyúlt!Semmit nem csinált velem,csak a barátnőmmel!Pasik ti mit tettetek volna,abbahagytátok volna mikor a párod kiszállt az egészből,vagy csináltátok is volna tovább,minden féle védekezés nélkül?Jogos az amit érzek?Vagy nem mert én is részese voltam a dolognak egy kicsit?Tudom,és látom rajta hogy akarja őt még hisz mondta is!Mit tegyek nem tudom!Kérlek adjatok választ!
2011. jún. 12. 23:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam mindent el, de bocsi, nem tudlak sajnálni, edd meg, amit főztél. Eleve normális, egészséges párkapcsolatba ilyen dolgok nem férnek bele, és bizony számolni kell a nem kívánt következményekkel is. Ez pont olyan mint hogy elképzelek egy ruhát, ami nagyon tetszik, és nagyon szeretném, megveszem és utána kiderül nem is áll jól, hát ez van, ami a fantáziában jó, élőbe már nem biztos.
2011. jún. 13. 01:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Maximum megnézném, ahogy a barátnőm és a lány kényeztetik egymást, de több nem kellene. A barátnőmet szeretem és nem akarnék más lánytól semmit, még így se, hogy ő hozza fel. Egyszerűen megmondanám neki, hogy ebből nem kérek- vagy a barátod helyében, csak Veled foglalkoztam volna, a másikkal egyáltalán nem. Nekem a szex kettőnkről szól, és amíg szeretek valakit, addig így is lesz mindig. Párkapcsolaton kívül, facéran kipróbálnék egyszer egy hármas felállást 2 lánnyal, de ha van párom, akit szeretek, akkor csak ő kell, akkor is, ha mást aranytálcán kínálnak.

22f

2011. jún. 13. 02:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem két helyen hibáztál. Ott, hogy előre nem tisztáztátok a szabályokat (tudom, meglepetésnek szántad). De ott is eltoltad, hogy kiszálltál közben. Talán itt a fiú azt érezte, hogy direkt meghagyod neki a lehetőséget a barátnőddel. Próbáld megbeszélni vele utólag. Ha nem tudtok megbékélni a helyzettel, akkor meg lapát. Mennyi idősek vagytok? Ha jól emlékszem, nem írtad. Huszonéves korban (olyasminek saccollak titeket) ezt meg kell tudni beszélni egymással.
2011. jún. 13. 07:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!