Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki mit gondol két lány egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol két lány egy pasi felálláshoz? Ha nincs megbeszélve, és párban éltek fiú létedre meddig mennél el a dologban?

Figyelt kérdés
Egy párt alkotunk immáron sok éve,s egyik nap feljött a legjobb barátnőm,s gondoltam meglepjük mi csajok a pasim.Sikerült is,de nekem az elején még ment,utánna már nem.addig tetszett a dolog amíg a lányt izgattuk a pasimmal,meg még az is ahogy mi csajok izgattuk őt!Viszont az nem volt megbeszélve hogy ki meddig megy el a játékban!Volt segéd ezközünk is,és én arra gondoltam hogy mi csajok izgatjuk a pasim,pasim meg minket.Gondoltam a pasim majd csinálja a lánynak az ezközzel,mi meg ketten maradunk a megszokott dolgokhoz.Hát ez nem így sült el,és enegem bánt!Nem volt szó arról hogy a pasim megdugja a csajt,arról sem hogy a csaj lefekszik a pasimmal!Mondanom sem kell hogy én kimaradtam ebből.Végignéztem ahogy a pasim megkeféli a barátnőm!Szerintetek jogosnak érzem hogy ez nem volt fer?Vagy ne vegyem ilyen komolyan?Valyon hogy fog kihatni ez a további kapcsolatunkra,úgy hogy a pasim szeretné még ezt így.Én úgy érzem hogy megcsalt a szemem elött,mintha ott sem lettem volna?Pedig én azt hittem hogy szeret,és tiszteletben tart ennyire hogy nem csinálja a szemem elött!Én nem csináltam magammal semmit!Nem kellet volna rájönniük hogy ez nekem már nem tetszik,hogy nem fér bele?A pasim egész este hozzám sem nyúlt!Semmit nem csinált velem,csak a barátnőmmel!Pasik ti mit tettetek volna,abbahagytátok volna mikor a párod kiszállt az egészből,vagy csináltátok is volna tovább,minden féle védekezés nélkül?Jogos az amit érzek?Vagy nem mert én is részese voltam a dolognak egy kicsit?Tudom,és látom rajta hogy akarja őt még hisz mondta is!Mit tegyek nem tudom!Kérlek adjatok választ!
2011. jún. 12. 23:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Ez már azért na.
2011. jún. 12. 23:58
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
ta akartál 3-ast,most miért esik rosszul?mit vártál?te adtad a pasid másnak,ő meg élt is ezzel.De inkább a szemed elött csaljon,mint titokban a hátad mögött.Egyébként ez nem megcsalásnak számit,hiszen te is kényeztetted a csajt.
2011. jún. 13. 00:05
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

nézd, objektíven hozzáállva, ő annyit látott, hogy te meglepted egy hármas felállással. ez igen nagy ugrás a normális szexhez képest is, ilyen különbség mellett nem gondolta hogy számít, ha csak izgatja a lányt, vagy meg is dugja.

ha felállítottátok volna a határokat, biztos nem lépi azt át, de lehet, úgy látja, te tervezted ilyennek. ha újra akarná, mondd neki viccesen, hogy egyszeri alkalom volt, de ezen ne akadj ki,

2011. jún. 13. 00:06
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

Hali

Én férfiként azt mondom ,hogy jó lenne meglátni 2 lányt az ágyamban ,de mindez csak gondolatban működik.

Egy férfi talán még 1 nőhöz is kevés ,hogy teljesen totálisan a legjobbat adja.

kettő lánnyal már nem tudnék mit kezdeni 2 lánnyal nem bírnék el szerintem.

Én ,ha meglátnám a párom és a barátnőjét az ágyamban meztelen elsőnek kerekednének a szemeim majd megkérdezném mit csinálnak utána elmondanám azt ,hogy egyszerre csak az egyikükkel bírok..Ez valószínüleg tönkrevágná a hangulatot és a lánynak finoman megmondhatnám ,hogy bocsi ,de nekem a párom kell mert őt szeretem.

Amit a te barátod csinált az teljesen abszurd.Beszélj vele róla ,hogy oké 2csaj 1 férfi megvolt most akkor 2 férfi 1 csaj felállás jön.Ezekután meglátod mit szól az ötlethez és besértődhetsz ,hogyha felkapja a vizet(mert felfogja) és elmondhatod neki ,hogy mennyire rosszul érzed magad miatta.

2011. jún. 13. 00:07
 5/13 anonim ***** válasza:
*facepalm*
2011. jún. 13. 00:08
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
hát...valószínű,hogy már nem fog sokáig tartani a kapcsolatod..ez nagy hiba volt...nagyon valószínű,hogy összefog járni a barátnőddel...
2011. jún. 13. 00:13
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

Először is: SOHA nem jutna ilyesmi az eszembe. A párommal csak egymásnak vagyunk, és köszönjük, egyikünk se kér mást a szexbe. A szeretkezés két szerelmes emberről szól, amihez nincs köze idegennek... Nálunk az a szerelmünk kifejezése egy magasabb fokon, ahhoz pedig nem kell harmadik ember... Egyszer megkérdeztem Tőle, benne lenne- e egy hármasban, a válasza ez volt: "csak ha te vagy a másik lány is :)"

Másodszor: Mégis mit vártál? Te vitted bele a játékba a másik lányt, most már ne mutogass a pasidra. Nem beszélted meg vele előre, nem fektettél le szabályokat- most utólag már ne méltatlankodj. Mégis mit vártál? Nálam pont ez az egyik fő indok, amiért el se tudnám képzelni, hogy hármasban csináljuk- a gondolatát se bírom annak, hogy a Szerelmem valaki máshoz érjen, pláne a szemem előtt, és azt se tudnám elviselni, hogy másnak okozzon örömöket...

Harmadszor: Az is a Te hibád, hogy nem léptél közbe. Ha nem tetszett, amit csinálnak, miért nem mentél egyszerűen oda, és szedted szét őket? Miért nézted végig, ha nem tetszett?

Negyedszer: Miért nem neki teszed fel ezeket a kérdéseket? Miért nem tőle kérdezed meg, hogy miért nem foglalkozott veled? Mi van, ha azt hiszi, hogy Te nem hármas mókának tervezted, hanem a barátnődet hoztad neki meglepetésként, amit ő elfogadott?...

Ötödször: Ha nem beszéltetek soha ilyesmiről, akkor miért csináltad? Fogalmad se volt róla, hogy reaglána rá a pasid, mit gondolna, miért csinálod... Honnan tudod, hogy nem hitte azt, hogy Téged az izgatna, hogy őket látnád szexelni?... Ha soha nem beszéltél vele erről, honnan tudta volna, hogy mit akarsz, és mit szabad neki?

Hatodszor: Miért nem mondtad meg előtte a barátnődnek, hogy ne szexeljen a barátoddal, mert Neked az rosszul esne. és hogy csak Te szeretnél vele szexelni? Ha a srác nem is, de a csaj legalább talán észnél lett volna, de ha vele se beszélted meg előre...

Sajnálom, de ezt Te szúrtad el, méghozzá nagyon. Ha nem viszed fel a barátnődet, akkor lehet, hogy soha nem merül fel ennek a gondolata. De TE vitted oda, így a pasid jogosan gondolhatja, hogy TE akartad, és így miért ne akarná megint? Meg persze az élmény, amit nyújtott... A TE hibád az egész. Én akármennyire is bízok a páromban, és tudom, hogy mennyire szerelmes belém, TUDOM, hogy egy ilyen szituációban Ő se tudná, mit tegyen, és mit szabad, és lehetségesnek tartom, hogy olyat tenne, ami nekem nem tetszene... Így a fentebb leírtak mellett ezért sem próbálkoznék be ilyesmivel, pedig abban még lehet, hogy benne lennék a kedvéért, hogy egy másik lánnyal leszbizzek az orra előtt, aztán a csaj hazamenjen és utána szeretkezzünk...

Ne haragudj, ha kicsit kemény voltam, de én abszolút Téged látlak hibásnak a dologban. Máskor gondolj végig minden lehetőséget, hogy mi történhet, és mit hogyan reagálnál le, mi hogy esne neked, mielőtt belevágsz.

Szerintem próbáld meg elmondani a barátodnak, hogy ezt nem így képzelted, megkérdezni tőle, miért tette ezt, miért tojt Rád, és reménykedj benne, hogy szeret és többé nem akarja majd, és titokban se fogja megkeresni a barátnődet...

20L

2011. jún. 13. 00:54
 8/13 A kérdező kommentje:
Azért esik rosszul mer nem gondoltam volna hogy eddig elmegy,ha engem szeret!Ha felállítottuk volna a határokat mi lett volna garancia arra hogy akkor nem teszi meg?Meg tudod az a gáz hogy a párom hozzám sem ért,sem az elején,sem a közepén,sem a végén!Pedig ha szeret,akkor kellet volna,legalább rámnéznie,vagy valami!Még jóhogy rosszul esik!Még csak egy puszit,egy ölelést semmit nem kaptam utánna.Olyan volt mintha ez természetes lett volna!Tudtam hogy bejön neki a barátnőm,aki valjuk be elég szép,de hozzáteszem hogy én hiába izgattam,nem élveztem kicsit sem!Valószinű ezért is ment el tőle a kedvem,mert kiváncsi voltam mien lehet egy nő,de nem jött be kicsit sem!Ami nem is baj!Én azt vettem észre hogy ők egyrejobban belemelegednek ebbe az egészbe,miután én már kiszálltam!Mivel ez az első,egyben az utolsó eset is volt,nem kellet volna a pasimnak megkérdezni hogy miért szálltam ki,nem kellet volna velem foglalkoznia egy kicsit sem?Nem hiszem el hogy azért mert nem állítottunk határokat azért már mindent szabad!Neki tudnia kellet volna ezt akkor is,mert ha engem szeret megkérdez hogy meddig mehet el,és ami még irritál az egészben hogy nem használt gumit.Tudom hogy nincs semmi baja a barátnőmnek,de akkor is kellet volna!Szó sem volt arról hogy megdughatja,sőt arról sem hogy ez így fog alakulni.Mikor ketten a barátnőmmel izgattuk,megkérdeztem tőle hogy melyikünket kíván,de ő már közbe izgatta a csajt,és azt felete hogy a barátnőmet!Így is volt mert velem meg nem is foglalkozott.Bízok a barátnőmben,és remélem hogy szólna ha estleg a párom megkeresné őt házon kívül!De ezt egyébként meg le is tudom majd tesztelni,tudom is hogy hogyan!Akkor biztos hogy el kell majd gondolkodnom a dolgon ha belemenne úgy is!Két pasi meg egy csaj felállás nem tetszik neki,kérdeztem,nem mintha akarnám,csak kiváncsi voltam a reakcióra.Amikor kérdeztem másnap hogy miért nem foglalkozott velem is,azt mondta nem tudott!Mondta hogy ő még szivesen megkefélné mégegyszer.Akkor valószinű hogy nem is érdekelte hogy ott vagyok,biztos vagyok benne hogy a következőnél sem.Ezért nem is lesz több ilyen!Mert félek hogy ez kihat a párkapcsolatunkra,félek hogy szerelmes lesz a másikba.Lehet nem kellet volna ezt sem!De én bíztam bennne,és most kicsit megtört ez a bizalom,még akkor is ha én leptem meg ezzel!Hármas felállásban sem muszály megdugni a harmadik félt!Őt kilehetett volna elégíteni az eközzel is,s mi meg maradtunk volna párban,vagy rosszul gondolom?Álltalában szerintem így megy ez a felállás,és nem ugy ahogy történt!
2011. jún. 13. 01:17
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem általában erről a párok már előre beszélnek, és tisztázzák a szabályokat. És ahogy a legtöbb esetet hallom/ olvasom, a srác mindkét csajjal dug, de inkább az újjal. Pont itt olvastam hasonlót, hogy előre megbeszélték, hogy lesz, aztán a pasi mégis csak a másik csajjal foglalkozott, és nem a párjával...

Tehát az továbbra is a Te hibád, hogy odavitted a csajt, és hogy nem léptél közbe, mikor láttad, mennyire élvezik, vagy miért nem küldted el a csajt.

Viszont azok alapján, amit írsz, hogy hogy reagált a barátod, nem tűnik úgy, hogy fülig szerelmes lenne beléd, és hálás lenne, hogy kipróbálhatta ezt is, és rájött volna, hogy veled jobb, és soha többé ne akarna ilyet... Nem hiszem, hogy valakinek, aki tiszta szívből szereti a párját, egyáltalán eszébe jut ilyesmibe belemenni, de ha már belement, és "elragadtatta magát", akkor megköszöni az élményt, és soha többé nem kér belőle, pláne nem mondja, hogy még egyszer megtenné, és hogy bocs, de te nem érdekelsz... Mondjuk az külön durva, hogy óvszer nélkül csinálta.. Vagy a barátnőd fogamzásgátlót szed? De még akkor is gáz, egyikőtök se tudhatja biztosan, hogy nincs semmi baja, ha meg még csak nem is szed gyógyszert, akkor teherbe is ejthette...

Biztos vagyok benne, hogy a fiú nem szerelmes már Beléd. Szerintem egy igazán jól működő, szerelmes kapcsolatba nem fér bele 3. fél és nem is akarja a pár egyik tagja sem.

Annak az egynek "örülhetsz", hogy most kiderült, mit is érez (vagy inkább nem érez...) irántad. Nem látom sok értelmét, hogy így együtt maradjatok, mikor Ő már nem szerelmes beléd, ráadásul most rákattan erre a témára... És ha a barátnőd nem lesz vevő rá, akkor lehet, hogy megkeres mást...

2011. jún. 13. 01:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
És hiába jön itt más, hogy nincs örök szerelem... Egyik rokonom 20 éve van a menyasszonyával, ebből 12 éve együtt is élnek, elsők voltak egymásnak minden téren, és a mai napig úgy viselkednek egymással, mint egy friss szerelmespár... Mi 3,5 év után ugyanúgy rózsaszín ködben lebegünk, és a legtöbb barátnőmékről, akik 4-5 év együtt vannak, süt a szerelem, mikor együtt vannak a párjukkal... Ezeket csak azért mondom, mert már sokszor megkaptam, hogy a szerelem elmúlik egy idő után, és csak a szeretet marad. Én viszont úgy látom a környezetemben, hogy a szerelem igen is megmarad, ha segítik égni a lángot...
2011. jún. 13. 01:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!