Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért borotváljátok egészen csupaszra a puncitokat?
Szerintem a csökönyösség a legrosszabb, akár fiú, akár lány.
Tehát: ha a fiú mindenképp szőröset / mindenképp csupaszt akar.
Vagy, ha a lány semmi esetre se növeszti meg (lásd Szamócza) / semmi esetre se vágja le, a fiú kérésére se
Mindkét nem önző. Értem a lányok felháborodását, mikor a fiú cseszegeti őket, hogy vágd már le. De akkor a lányok se legyenek csökönyösek, mert akkor ők se különbek. Ez a nagy helyzet.
azért nézd meg az érem másik felét is.
tudod a kettősé kérdés: ha szeretem, annyit megtehetek neki hogy megnövesztem. vs. ha szeret, nem kér olyat amit én nem akarok, elfogad ahogy vagyok.
a fiú nem önző ha olyat kér ami nekem rossz?
erre nincs jó válasz, meg kell egyezni, kompromisszumot kötni vagy meggyőzni a másikat.
Hát én szó szerint ezt írtam.
De te írtad pont, hogy te aztán sohase növesztenéd meg. Azaz nem hajlasz kompromisszumokra. A többivel egyetértek.
"A kérdező kommentje:
Ha a párotok megkérne rá, hogy hagyjátok szőrösen, megtennétek?"
az már nem kompromisszum ha teljesen szőrösen hagyom, és én errea kérdésre feleltem nemmel. :)))
egyébként oké, félreértettem kissé amit írtál azt hittem te csak az egyik dolalt nézed, most már vili:D
nem tudom, kényelmesebb (?)... én így jobban szeretem, és a barátom is.
ha kérné, akkor sem hagynám, max "meglepném" vele párszor, valami formásra hagyottal, de teljeset..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!