Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok miért borotváljátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért borotváljátok egészen csupaszra a puncitokat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 20:17
1 2 3
 11/25 szamóca.. ***** válasza:
nem.
2011. jún. 12. 20:38
 12/25 Moszuke ***** válasza:
20:26os választ csak én nem értem?
2011. jún. 12. 20:39
 13/25 szamóca.. ***** válasza:
én értem, de hülyeség, ne törd vele magad. :D
2011. jún. 12. 20:40
 14/25 Moszuke ***** válasza:

ahhhaaa!! így 15.ik elolvasásra összeállt..

hát kedves 20:26.. 1-1nyalás közben max 2szőrszál esik ki és jön a pofámba ami már zavaró ilyenkor ugyebár.

és, hogy ez milyen úton-módon nem érdekel. kitépődik, két fog közé szorul, eltörik stb, leszarom. nekem a pofámba ne legyen 1 zavaró tényezős se.

jajj te.. nem kell ám komolyan venni ha azt írom, hogy "teletömöm a szám szőrrel":-/

2011. jún. 12. 20:44
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem borotválom csupaszra. Rendben tartom (bikinivonal gyanta, többi rövidre vág), de nem csupaszítok. Azért nem, mert érzékeny a bőröm, mindentől kipattog, begyullad, szőrbenövéses lesz. Nem hiszem, hogy sokkal esztétikusabb lenne egy piros pöttyös punci, mint egy szőrös. Gyantát meg nem vállalom be. Ha vki ezt kérné tőlem, elküldeném egy zacsigyantára előtte, az tuti.

Nem mellékesen: a szőr védelmet nyújt.

A "száma megy a szőr" témához meg: Egyrészt: nem a szőrös részt kell nyalni. Másrészt nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem hullik kifejezetten....szóval azért nem kell szőrgalacsinokat köpködnie a páromnak minden orál után.

Egyébként kezd felcseszni, hogy már nekem kell szégyellni magam, mert nem szeretném lecsupaszítani teljesen.

Oké, hogy divat, de baromi idegesítő, hogy a lányok már képesek emiatt szekálni egymást.

Ha vki nem szedi, rögtön rámondják, hogy igénytelen...

Meg nekem az is kicsit furcsa, hogy vki "maga miatt" szőrtelenít. Persze, elhiszem, hogy van ilyen. De azért erősen kétlem, hogy ha nem ez lenne a divat, akkor csak úgy eszébe jutna vkinek ezzel szenvedni.

2011. jún. 12. 20:57
 16/25 anonim ***** válasza:
Moszuke! Kicsit buta vagy, de sebaj. Az meg, hogy a párod szőre hullak, az a te bajod. De azért ne általánosíts már minden lányra, mert 99%-nak nem hullik a szőre, és max. szemöldök csipesszel tudnád kioperálni onnan orál közbe... mellesleg nálam a csupasz alap, de magam miatt, nem a barátom miat. Mert 1, ha ő elvárná, h én borotváljam, akkor én is elvárom tőle, hogy ezt tegye, mivel a te logikád szerint akkor az én szám is tele lenne szőrcsomókkal, mint a tiéd...-.-"
2011. jún. 12. 21:48
 17/25 anonim ***** válasza:
Mert így jobban tetszik. Max egy kis csíkot hagynék középen, ha a barátom megkérné, de hogy teljesen szőrös maradjon? Inkább nem.
2011. jún. 12. 21:50
 18/25 szamóca.. ***** válasza:

ha nem lenne divat lehet eszembe se jutott volna leszedni a szőrt. de most, hogy tudom milyen így, nem növeszteném vissza. ha kérnék sem, magamtól sem.

és nem feltétlen kell annak a szőrnek kihullania hogy zavaró legyen, egyébként, de még ki is hullik, ez természetes.

nem tudom mit kell ezen vitázni, aki akarja csinálja, aki nem nem, meg lehet érteni mindkét álláspontot.

2011. jún. 12. 21:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Az én bőröm is érzékeny, így nem szedem le a szőrt. A páromat nem zavarja, engem nem zavar, akkor meg mit szenvedjek vele?
2011. jún. 12. 22:36
 20/25 anonim ***** válasza:

en rasztazom, mert a parom azt szereti

elotte fontam.

2011. jún. 13. 00:16
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!