Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek ha kikötöznek, esetleg (nem durván) megaláznak, megkínoznak titeket szexuális játék keretében? Nagyon szeretnék ilyen csajt, de ezzel mégse kezdhetem az ismerkedést :D
Figyelt kérdés
Nagyon izgatnak a "vallatós, kikötözős" szerepjátékok, de nehezen találok olyan csajt, aki benne lenne. Van esélyem pont ilyen valakivel összejönni?2011. jún. 12. 19:27
11/17 anonim válasza:
Ne itt kérdezgesd körbe a lányokat, hanem beszélj erről a leendő barátnőddel!
Amúgy ha nem szereti, úgy is ott hagyhat...így jobb előtte informálódni, nem?
12/17 anonim válasza:
Hány éves vagy? Én elég fiatal,de nagyon felizgat az ilyen. Esetleg beszélgethetünk.
13/17 anonim válasza:
Picit elkéstél ezzel, nem gondolod?
Főleg, ha ma estére keresel olyat, aki hátrakötné a kezed.
14/17 anonim válasza:
szia!
hát nekem is van hasonló vágyam:) Csak fiő vok és fiúval tenném meg:)
15/17 anonim válasza:
Én meg ilyen pasit nem találok, aki ezt tenné velem! ÉN EGYSZERŰEN IMÁDNÁM!!
16/17 anonim válasza:
Szeretem az erőszakosabb dolgokat, a kötözést, finoman még akár a korbács dolog is lehet, de csakis FINOMAN. Viszont a hasba ütés már sok és felejtős.
17/17 anonim válasza:
Én is szeretem.
A barátom eleinte nem merte... Aztán szex közben bizonyos szituációban megjátszottam, mintha fájna...egyből elélvezett. Azóta nem kell megjátszanom, mert tudja, h nekem is bejön, szóval "megtalálta a zsák a foltját"
Ha szex közben picit rácsapsz a popsiára, vagy erősebben megfogod a kezét, úgy is látszik, h benne van-e a játékba...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!