Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek ha kikötöznek, esetleg (nem durván) megaláznak, megkínoznak titeket szexuális játék keretében? Nagyon szeretnék ilyen csajt, de ezzel mégse kezdhetem az ismerkedést :D
Én nagyon beindulnék rá, ha a barátom erőszakoskodna velem, kikötőzne. Többször mondtam már neki, de képtelen megtenni velem (olyan szinten, ahogy nekem tetszene), mert fél, hogy kárt tesz bennem... :( (Ő 10 évig versenyszerűen birkózott, én meg elég törékeny alkatú vagyok...) Azért 1-2szer már sikerült az ideális közelébe jutnunk, kötözés is volt már teljesen magától... :) Ezen kívül álmában nagyon nekem szokott esni, nah olyankor nem tudok ellenkezni, és azt nagyon imádom. Úgyhogy maradunk ennyinél, fél évente egyszer van ilyen is :) Nekem így is jó, mert imádom Őt kívül- belül :) Remélem találsz olyan lányt, aki benne lesz az ilyesmiben ;)
20/L
Én is nagyon szeretem az ilyesmit, de a párom sajnos nem :(
De döntenem kellett, hogy lemondok-e erről a kedvéért, és mivel őt jobban szeretem, ezért inkább megvagyok ilyenek nélkül.
Hát, ez valóban nem olyan téma, ami első randin előjön.
A barátommal szerencsére mindketten szeretjük az ilyesmit, de kellett úgy 2 hónap, hogy ez kiderüljön. Bár az igaz, hogy már korábban voltak apróbb jelek, amikből rá lehetett jönni, hogy a másik mire vágyik ;-) De ma már nincs olyan dolog, amit ne tudnánk a másikról, nincs igazán tabu téma.
És ha egy csaj még nagyon kis csendesnek tűnik az első pár randin, még nem jelenti azt, hogy a hálószobában is olyan. Csak arra figyelj, hogy óvatosan vezesd rá arra, amit szeretnél (pl ne ess neki azzal rögtön, hogy szeretnéd kikötözni, először elég, ha csak mondjuk lefogod a csuklójánál, aztán figyeld a reakcióját. Ha tetszik neki, legközelebb többet is kérhetsz)
A barátom egy zacskót húz a fejemre és úgy engedi meg csak, hogy kielégítsem.
Azt nem mondta meg, hogy ez miért jó neki de én szeretek örömet okozni neki :)))
21/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!